fbpx

MAKE IT ACADEMY (REZISTENȚA ONLINE)

București - Sector 1

Prezentare

Rezistența Online este o echipă de specialiști cu experiență în marketingul online, traineri pasionați și specializați în cursuri de marketing online și optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare. Ne desfășurăm activitatea pe teritoriul României, în principal în București. Livrăm strategii actuale, prezentate de traineri care lucrează zilnic în domeniu, într-un format interactiv, ușor de înțeles și de implementat.

Ne numim Rezistența Online deoarece oferim antreprenorilor și freelancerilor din România, cunoștințele și uneltele pentru a se poziționa și stabili în poziția pe care și-o doresc, și pentru a rezista în fața schimbărilor aduse de piață. Iar celor care își caută o carieră un drum către independența financiară.

Simbolul pumnului strâns ridicat în aer a fost folosit de multe ori de-a lungul istoriei pentru a reprezenta rezistența și unitatea, iar noi l-am adus în lumea digitalului, pentru a reprezenta revoluția digitală.

Să te alături revoluției digitale înseamnă să descoperi felurile în care online-ul îți da putere și să beneficiezi de avantajele acestui domeniu, fie că îți dorești să lucrezi de acasă, să ai rezultate mai bune sau să îți lansezi un proiect online.

CURSURI REZISTENȚA ONLINE

MAKE IT ACADEMY
Un program intensiv de instruire în domeniul marketingului digital, dedicat celor care activează sau vor să lucreze în domeniu și antreprenorilor care conduc business-uri ce au nevoie de promovare online.

CURS SEO
Învață practic cum să optimizezi site-uri și pagini web, ce activități trebuie să ai în planul de SEO și cum să monitorizezi rezultatele astfel încât să ocupi primul loc pe Google pentru expresii cheie.

CURS SOCIAL MEDIA SI FACEBOOK ADS
Învață toate dedesubturile rețelelor sociale majore din România, dar și cum trebuie folosite acestea pentru a îți duce business-ul mai departe. Vei putea interpreta rapoartele oferite de acestea pentru a îți înțelege mai bine publicul țintă și vei învață cum să creezi reclame pentru a câștigă cât mai mulți cumpărători.

CURS GOOGLE ANALYTICS
Învață cum să analizezi calitatea traficului și a conținutului unui site, cum să monitorizezi care campanii de promovare sunt mai eficiente la un site și ce surse de trafic și cuvinte cheie generează micro sau macroconversii. Doar ceea ce cunoaștem putem îmbunătăți.

CURS GOOGLE ADS
Învață cum să setezi o campanie în Google Ads, cum să identifici cuvintele cheie optime, cum să creezi reclame care vând și nu doar costă, cum să direcționezi vizitatorii spre landing page-ul potrivit, cum să urmărești rezultatele și să optimizezi campaniile Ads.

CURS MARKETING AUTOMATION
Cursul de marketing automation te învață cum să eficientizezi activitățile de marketing și care sunt și cum să folosești uneltele care îți pot face activitatea de promovare și vânzări online mai ușoară.

CURS CONTENT WRITING
Cursul te învață cum să scrii articole informative pentru blogurile tip business. Fie că vrei să scrii pe blogul afacerii tale, ori vrei să înveți cum să scrii despre orice produs sau serviciu pentru blogurile companiilor, aici vei învăța tehnicile fundamentale pentru generarea de conținut de calitate optimizat SEO.

CURS GOOGLE TAG MANAGER
Cursul te va ajută să înțelegi într-un mod practic cum se folosește GTM, când îl poți folosi, și vei putea în timpul cursului să implementezi pentru propriul site sau pe site-uri de test diferite taguri și triggere pentru Google Analytics, Ads, Facebook și alte platforme de marketing..

CURS MARKETING ONLINE
Învață despre metodele de promovare online ce trebuie să fie cunoscute azi: SEO, Google Ads, Analytics, E-commerce, Marketing Automation, Social media & Facebook Ads, Content Writing, Marketing afiliat, Mobile marketing, și cum interacționează ele pentru a creea o strategie și un plan de marketing de succes.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Trainerii cursurilor Rezistența Online sunt profesioniști care lucrează și învață zilnic în domeniile pe care le predau, dispuși să îți împărtășească toate informațiile asimilate de-a lungul anilor lor de experiență.

Vezi mai mult

Galerie foto