fbpx

After School CREȘTE FRUMOS

București - Sector 1

Prezentare

CREȘTE FRUMOS își deschide ușa magică pentru un program ‘altfel’, unde copiii să se simtă cu adevărat ‘acasă’, unde să învețe să devină autonomi, să-și exprime nevoile și să-și antreneze inteligența emoțională.

Învățarea la Crește frumos se bazează pe colaborare, blândețe și orientare către nevoile și interesele fiecărui copil. Ne propunem ca parteneriatul cu părinții să stea la baza activității noastre și împreună să creștem o generație de adulți responsabili, cu stimă de sine crescută, independenți dar, mai ales, fericiti!

Toate activitățile la Crește frumos  sunt presărate cu informații de cultură generală, folosim o metoda integrativă de studiu prin joc și joacă, astfel încât să nu se creeze presiunea studiului ci să stimulăm dorința de cunoaștere.

After School Crește Frumos

Cu dragoste și pasiune, centrul de dezvoltare Crește Frumos își propune să îmbrățișeze călătoria către frumusețea vieții, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Credem că esența vieții constă în căutarea fericirii și în atingerea unui echilibru interior, care ne permite să ne descoperim și să evoluăm în mod continuu. Te invităm să te alături nouă în această călătorie de autocunoaștere, eliberare și echilibrare.

La Crește Frumos, ne angajăm să te sprijinim să devii cea mai bună versiune a ta. La noi vei descoperi activități și ateliere pentru copii:

After School: Oferim suport educațional și recreativ pentru copii, ajutându-i să învețe și să se dezvolte într-un mediu sigur și stimulant.

Cursurile de Robotică și Programare (Robotică Lego & IT Start): Se bazează pe o metodă de învățare inovativă care combină elementele practice cu o tehnologie integrată, pentru a crea o experiență educațională unică pentru copii. Beneficiile cursurilor sunt: studierea într-un mod interactiv și captivant, dezvoltarea abilităților de creativitate și gândire inovatoare, dezvoltarea gândirii logice și abilităților de rezolvare a problemelor.

Aikido: Oportunitate pentru micuțul tău de a-și dezvolta coordonarea, concentrarea și încrederea în sine.

Petreceri pentru Copii: Organizăm petreceri memorabile pentru copii, pline de distracție și creativitate.

Activități și ateliere pentru adulți:

Yoga – O metodă blândă de îmbunătățire a posturii corporale, a coordonării și a echilibrului, atât fizic cât și mental și psihic. O practică sistemică, compusă din exerciții fizice, controlul respirației, relaxare, gândire pozitivă și meditație, având ca scop armonizarea trupului cu mintea și cu universul înconjurător.

Hipnoterapia sau hipnoza prin regresie poate fi aplicată la multe tulburări psihologice, emoționale și fizice. Aceasta încurajează cunoașterea de sine și oferă posibilitatea de a găsi soluții creative la problemele care apar în favoarea gândirii active.

Psihoeducație și Dezvoltare Personală – Suntem aici pentru a-ți oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a te dezvolta personal și a-ți atinge potențialul maxim.

Știință și Memorie – Învață lucruri noi și dezvoltă-ți abilitățile de memorare prin cursurile noastre care îmbină știința cu jocurile interactive.

La Crește Frumos, am adus împreună o echipă de profesori, mentori și experți acreditați care sunt pasionați de artă, știință și frumos, dar mai presus de orice, sunt dedicați oamenilor. Toate cursurile și atelierele noastre au la bază dezvoltarea personală, combinând arta cu psihologia și educația, pentru a obține rezultate minunate.

Te invităm să ne vizitezi și abia așteptăm să ne cunoaștem. Profesorii și experții noștri sunt dedicați dezvoltării tale. Te asigurăm că, odată ce vei intra în universul nostru, nu vei mai dori să pleci.

Ne poți urmări și pe paginile noastre de Facebook și Instagram!

Vezi mai mult

Echipa

Silvia – Pasionată de lucrul cu oamenii, cu o dorință permanentă de cunoaștere și dezvoltare, fascinată de universul nemărginit oferit de practica Yoga. Specialist în comunicare, mamă, instructor de yoga și artist al convergenței artelor. Te invit să ne cunoaștem la o clasă de yoga sau la unul dintre atelierele mele.

Sorina – Psiholog și sociolog, pasionată de a contempla ființele umane, de a le asculta și de a le sprijini în recuperarea a ceea ce au uitat, astfel încât să poată experimenta satisfacția și liniștea în propriile vieți. Iubesc profund oamenii și misiunea mea este să contribui la binele lor.

Simona – Joaca, jocul și creativitatea sunt uneltele de care se ajută pentru a aduce copiii să descopere bucuria de a învăța.

Vezi mai mult

Galerie foto