fbpx

MAKE IT ACADEMY reîncepe curând

Programul complet de specializare în marketing online MAKE IT ACADEMY reîncepe curând.

MAKE IT ACADEMY este un program complet, intensiv și acreditat nivel 6 EQF de către Comisia Europeană și ANC, de pregătire în marketingul modern, pentru proiecte, cariere și afaceri de succes.

Academia este pentru ține dacă:

  • Îți dorești o pregătire completă în domeniul marketingului online, indiferent dacă ești la începutul carierei sau ocupi deja poziția de marketer.
  • Dacă ești un antreprenor care vrea să își vândă și să își prezinte mai bine online serviciile sau produsele, să își scaleze afacerea și să își administreze mai bine afacerea online.
  • Îți dorești un certificat acreditat care să îți ateste cunoștințele și să te recomande că specialist în marketingul modern.

Academia conține 8 module, sub formă de cursuri practice, la sediu. Conținutul fiecărui curs este explicat pe larg în paginile dedicate cursurilor de pe acest site. Pentru înscrierea la examen și obținerea certificatului sunt necesare studii superioare absolvite.

Make IT ACADEMY

Întrebări frecvente

Am urmat deja unul sau mai multe cursuri pentru care am plătit, pot completă suma pentru a veni la toate cursurile din academie în prețul de 3200 de lei?

Da, dacă vrei o specializare completă și diplomă acreditată ANC poți achita diferența pentru a urmă și restul de cursuri conținute de academie la care nu ai participat. De exemplu dacă ai urmat un curs de 550 de lei, diferența pentru a urmă restul de 7 cursuri va fi de 2650 de lei + 150 de lei taxa de examen pentru obținerea diplomei.

Nu pot ajunge la toate cursurile academiei din sesiunea ce urmează. Ce soluții există?

Cursurile pe care nu le poți urmă în sesiunea această le poți recupera la edițiile următoare de anul acesta (când se reiau toate cursurile). Dacă nu poți ajunge la un curs ne anunți cu cel puțîn 5 zile înainte de începerea lui și îți rezervăm un loc la cursul următor.

Se poate plăti și în rate academia?

Da, acceptăm plata în 2 rate fără taxe suplimentare. Prima rată trebuie achitată cât mai din timp pentru rezervarea locurilor la cursuri, iar a două după primele patru cursuri. Contactează-ne pentru a stabili un plan de plata potrivit pentru ține.

Pentru răspunsuri la alte întrebări sau pentru mai multe informații ne poți contacta la office@rezistență-online.ro sau la 0761 146 285.

Descoperă aici mai multe motive să urmezi MAKE IT ACADEMY, sau vezi aici programul următoarelor cursuri și înscrie-te folosind formularul din dreapta sau din josul acestui site.