fbpx

Curriculum Vitae, One Woman Show

Prezentare

One Woman Show cu si de NATALIE ESTER. Curriculum Vitae este un one woman show în care o actriță renunță la orice convenție teatrală și sparge, în fața spectatorilor, toate măștile pe care le are asupra ei, demonstrând că, nicăieri în lume, nu există o singură versiune a realității. Când nu mai are nimic de adăugat, femeia părăsește sala, ținându-l de mână, imaginar, pe Mircea Cărtărescu și șoptind încrezătoare ”oricum, seara asta se mai repetă”.

 

afis CV

De la public adunate:

→ Seara asta ar trebui să se repete.Nu știu dacă zâmbetul este un argument mai puternic decât lacrima sau viceversa. Eu am ales zâmbetul. Pentru că fata aceasta este toată o stare de bine. E de ajuns să o vezi o data și ți se va face dor, negreșit, de ea. Natalie Ester, multumesc.

→ Nu va puteți imagina cât de frumos poate țese Natalie Ester povești, în pânza de paianjen a lui Mircea Cartarescu. Pentru mine, întâlnirea cu cei doi a fost cea mai frumoasa întâlnire dintre Nostalgie și Furtună. Am împletit lacrimi, mi-am vindecat sufletul, zâmbind, am ascultat, am tăcut, am visat.

→  Sunt destul de obișnuit cu actorii care pot trece de la ras la plâns cu mare ușurință. Se cheamă că au talent. Sunt neobișnuit însă, cu astfel de treceri, cand vine vorba de mine însumi, ca spectator. Am resimțit toate stările posibile într-o singură oră. E mai mult decât teatru!

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).