fbpx

CJE Mehedinți lansează proiectul #MeditatoriDeUrgență: meditații gratuite pentru elevii din clasa a VIII-a

Consiliul Județean al Elevilor din Mehedinți dorește să-i ajute pe școlarii care se pregătesc pentru Evaluarea Națională

#MeditatoriDeUrgență este proiectul prin care ne propunem să oferim ore de meditații gratuite la limba și literatura română, matematică și limba engleză elevilor de clasa a VIII-a aflați în fața examenului de Evaluare Națională.

Meditațiile vor fi oferite de o echipă de 20 de meditatori, elevi de liceu olimpici, cu rezultate deosebite, pasionați de cele 3 materii, care au obținut note peste 9 la examenul de Capacitate și la proba de aptitudini la limba engleză.”, anunță inițiatorii.

Potrivit acestora, meditațiile vor avea loc în fiecare zi, în intervalul orar 16:00-20:00 de luni până vineri, la Pădurea Crihala, în clădirea din spatele scenei. Durata unei sesiuni este de 2 ore, iar zilnic vor avea loc 2 sesiuni de meditații la materii diferite.

”Ia-ți un caiet și pixul preferat și vino să te pregătești împreună cu #MeditatoriiDeUrgență pentru Evaluarea Națională!”, spune CJE Mehedinți, pe pagina de Facebook a evenimentului.

CJE Mehedinți este organizația reprezentativă a elevilor din județ. Misiunea Consiliului Elevilor este de a reprezenta elevii în forurile decizionale și de a asigura un mediu propice dezvoltării personale și profesionale prin promovarea voluntariatului și acțiunilor pliate pe nevoile și interesele lor, menite să îi informeze, motiveze și responsabilizeze.

Citește și

Ai doar 18 ani? Ți se cere să fii perfect. Suntem niște ipocriți. Vino la vot!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.