fbpx

Bucharest Dance Academy

Prezentare

Bucharest Dance Academy este spațiul în care veți dobândi, cultiva și ridica la nivel de excelență capacitatea de a comunica prin mișcare.

 

Ne adresăm oamenilor de toate vârstele, cu o ofertă curiculară generoasă, bine structurată și adaptabilă oricărei nevoi specifice.

Alina Radu și Cristian Hariga, coproprietarii Academiei, și-au construit o reputație solidă atât ca sportivi, dansatori și coregrafi profesioniști, dar și în a educa și forma dansatori experimentați în rândul copiilor și adulților pasionați. Ambii sunt implicați zi de zi în activitatea academiei, susținând majoritatea cursurilor.

Calitatea relației pe care o avem cu propriul trup se vede, se simte, ne influențează alegerile și poate fi îmbunătățită continuu. În orice moment al vieții puteți decide să descoperiți bucuria de a fi un „utilizator” conștient, inteligent și liber al propriului corp .

alina radu

ALINA RADU este multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Gimnastica Aerobica si fostă membra a Lotului National de Gimnastica al Romaniei. A absolvit UNATC – Artele Spectacolului, Coregrafie.
In prezent, pe langa rolurile de coproprietar, coregraf si profesor al Academiei, este dansatoare si interpreta in numeroase spectacole nationale si internationale de dans contemporan. A regizat si coregrafiat spectacolul “Inside My Side” si a castigat numeroase concursuri nationale si internationale de dans.

B Dance Academy
CRISTIAN HARIGA este multiplu finalist si campion la concursuri nationale si internationale de Dans Sportiv, avand experienta de dansator de aproximativ 18 ani. A absolvit UNATC – Artele Spectacolului, Coregrafie si este castigatorul premiului “Interpretul anului” in Gala UNATC. A regizat si coregrafiat spectacolul “Culorile din mine”.

PROGRAM PENTRU COPII

Balet / Dans clasic – oferă copiilor o dezvoltare armonioasă, într-un mediu ce încurajează bunele maniere și eleganța.

Dans sportiv – Îmbinare perfectă a artei cu sportul, educă simțul muzical în concordanță cu mișcarea și sincronizarea partenerilor.

Dans Contemporan – Liberă exprimare, energie, fuziune de elemente teatrale și coregrafice, elemente ce aparțin baletului, gimnasticii și acrobaticului. Este încurajată noutatea, dezvoltarea capacităților fizice și, mai ales, imaginația.

Gimnastica – Oferă copiilor activitatea perfectă prin care să învețe elemente ce includ acrobația, eleganța, echilibrul, forța dar și mânuirea unor obiecte specifice.

Jazz – Este un stil de dans energic, compus din mișcări unice si spectaculoase, care încurajează orginalitatea și stilul fiecărui dansator.

Dance for fun – Varietate de stiluri și mișcări realizate într-o manieră distractivă , energică și interactivă . Copiii învață elemente din multiple stiluri  de dans, îmbinate sub forma unor coregrafii de grup.

Nu ne limitam doar la copii, avem variante si pentru adulti: Balet, dans contemporan, dans de societate, pilate is yoga.

PROGRAM PENTRU PARINTI si COPII – Mamicile la pilates si copii la dans.

Balet / Dans clasic – Oferă adulților o modalitate elegantă de workout. Participarea la un curs de balet este benefică corpului și minții. Este un curs introductiv, care nu presupune cunoștințe anterioare în domeniu. Programul cuprinde pozițiile de bază și concepte de balet cu exerciții la sol și la bară.

Dans de societate – Îmbinare perfectă a artei cu sportul , educă simțul muzical în concordanță cu mișcarea și sincronizarea partenerilor. Învață adulții să recunoască și să abordeze cu încredere o mare varietate de ritmuri ale dansului de salon( vals lent, tango clasic, vals vienez, foxtrot, quick step) și ale dansului latino (rumba, cha-cha, jive, salsa, bachata).

Dans contemporan – Liberă exprimare, energie, fuziune de elemente teatrale și coregrafice, elemente ce aparțin baletului, gimnasticii și acrobaticului. Este încurajată noutatea, dezvoltarea capacităților fizice și, mai ales, imaginația.

Dance for fun – Varietate de stiluri și mișcări realizate într-o manieră distractivă, energică și interactivă. Se învață elemente din multiple stiluri  de dans, îmbinate sub forma unor coregrafii de grup.

Yoga posturală – Programele, create în cadrul Academiei, vizează redobândirea și cultivarea stării optime a posturii, flexibilității și funcționalității corpului și spiritului.

Fitball – Gen aerobic apărut în Elveția, folosit inițial în fizioterapie, inclus în programul Academiei ca și curs complementar cursurilor de dans. Contribuie la îmbunătățirea coordonării, echilibrului, flexibilității și posturii, acționând pe toate grupele de mușchi .

Pilates – Este cea mai buna optiune daca se doreste o remodelare complete a siluetei, prin subtierea taliei, definirea bratelor, gleznelor, tonifierea si definirea muschilor fara o crestere masiva a masei musculare, alungirea coloanei, obtinerea unei pozitii corecte a corpului.

Galerie foto