fbpx

SUCCESS ACADEMY

București - Sector 2

Prezentare

Cu experiență solidă în educație, SUCCESS ACADEMY este singura școala din România menită să te pregătească pentru un viitor de succes în viața personală și profesională. Aici găsești cursuri de dezvoltare personală copii și adolescenți, predate în română și engleză de traineri cu experiență în domeniu. Conștienți că pregătim adulții de mâine, punem accentul pe dezvoltarea armonioasă a copiilor, ajutându-i să își descopere adevăratul potențial și să devină cea mai bună versiune a lor.

“Facem ce școala nu face”

De ce sa te înscrii la cursuri de dezvoltare personală Success Academy?

  1. Avem o experiență de peste 17 ani în domeniul trainingului (și rezultate pe
    măsură).
  2. Avem un concept unic – accentul este pe faptul că fiecare individ este unic și că are propriul ritm de dezvoltare.
  3. Oferim consiliere personalizată pentru fiecare cursant în parte.
  4. Te învățăm să lucrezi în echipă, să vorbești engleza fluent, să obții ceea ce vrei – pe scurt, să devii mai bun.

La finalul cursurilor, primești o diplomă acreditată și sprijin pentru următorii pași din cariera ta.

Iată la ce te poți aștepta dacă alegi Success Academy:

  • Prin exerciții, jocuri și experiențe practice, alături de colegi care au aceleași interese, creăm un mediu de lucru foarte prietenos.
  • Credem 100% în antrenarea deprinderilor practice: planificarea vieții și a carierei, obiective, încredere, decizie, comunicare și relaționare, organizare, prezentări, public speaking, influențare, prioritizare.
  • ​Pentru că am adus în program un mix de metode moderne de educație (lucru în echipă, training, coaching, mentoring, feedback), participanții sunt foarte încântați de activitățile desfășurate.

Spre surprinderea părinților, tinerii își doresc să vină în Academie. De aceea spunem că este un program iubit de adolescenți.

Vrei să ne cunoști mai bine? Te așteptăm la un demo session organizat special pentru cei care vor să se înscrie la aceste cursuri din București. Participarea la o sesiune demo este organizată în două părți. Cât timp tinerii și adolescenții asistă la un curs demonstrativ Success Academy, părinții se află în altă cameră cu unul dintre trainerii școlii noastre. În cadrul unui demo session pentru cursuri București, atât tinerii, cât și părinții vor afla informații esențiale despre Academie.

Decizia de înscriere la cursurile de dezvoltare personală se ia acasă, cât timp sunt cântărite toate informațiile primite în cadrul acestui demo session. Trainerii noștri îți stau la dispoziție pentru orice întrebare suplimentară, pentru feedback individualizat și multe altele, însă decizia finală îți aparține.

Cu regularitate organizăm sesiuni DEMO pentru a ne cunoaște, pentru a vă răspunde la întrebări și pentru ca juniorii și adolescenții să testeze modul nostru de lucru.

Invitațiile sunt trimise doar părinților care au completat formularul https://successacademy.ro/contact/ sau e-mail: [email protected]

Vezi mai mult