fbpx

Vino la A.R.C. Summer School 2023!

Prezentare

A.R.C. Summer School este o școală de vară… mai altfel: completează cunoașterea prin experiențe holistice, păstrează motivația de dezvoltare personală în timpul vacanțelor, este prilejul de a aplica și a aprofunda cunoștințele dobândite în timpul anului școlar în moduri noi de integrare a celor acumulate, prin joc, joacă, distracție, relaxare, socializare, călătorii. Profesori dedicați, cu experiență în educația non-formală, pasionați, vor oferi copiilor experiențe de învățare inedite, în spații noi.

Am pregătit pentru copiii din București o vară în care nu ai timp să te plictisești!

La pas prin București

Călătorii imaginare în lumea cartilor

Mișcare și stare de bine

Excursii exploratorii

Ateliere în aer liber

Aventuri urbane

Atelierele gândite de profesorii Școlii Metropolitane A.R.C. pentru a fi desfășurate în parcuri, grădini și alte zone verzi din București se vor transforma în evenimente sportive, culturale dedicate copiilor din “A.R.C. Summer School”. Profesorii noștri și invitați speciali le vor oferi oportunitatea de a-și dezvolta potențialul într-un mod amuzant, prin contactul cu spațiul cultural și natural al orașului și al zonelor de agrement din apropiere.

La pas prin București vom descoperi locuri care trimit la istoria culturală a orașului, de la arhitectura caselor la prilejuri de a face o incursiune în biografia și creațiile unor personalități care au trecut pe acolo sau sunt reprezentate prin monumentele vizitate.

De asemenea, vom avea parte de aventuri urbane, de adrenalină în spații care oferă escaladă sau carting.

Campusul Școlii Metropolitane A.R.C. cu foișoarele din lemn, pline de flori, terenul de sport, reprezintă și ele spații pentru concursuri sportive, gimnastică, tenis de masă, badminton, ateliere de artă, robotică, șah, muzică, clubul de povești – lectură în limba română și limba engleză, jocuri cu apă etc.

În fiecare miercuri vom organiza excursii tematice de explorare a unor  zone verzi din apropierea Bucureștiului, vom învăța despre pădure, flori, păsări, ne vom face noi prieteni și …ne vom distra! 

În perioada 3 – 28 iulie, ieşi din rutina zilnică, călătoreşte, distreaza-te și învaţă la A.R.C. Summer School!

Detalii pentru înscriere la [email protected]  sau 0722 522 198.

A.R.C. Summer School 2023 este organizată de Școala Metropolitană A.R.C..