fbpx

Lipsă de educație în sala de teatru. 1 din 4 scaune are gumă de mestecat lipită, spune Oana Pellea

sursa foto: facebook.com/oana.pellea

Oana Pellea atrage atenția asupra lipsei de educație în sălile de teatru. Actrița a curățat guma de mestecat lipită de scaunele de la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București.

Publicul nu este întotdeauna conștient de responsabilitatea sa de a respecta mediul în care se desfășoară evenimentele culturale. 1 din 4 scaune din sala Studio de la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București are gumă de mestecat lipită de spectatori, spune Oana Pellea.

Într-un mesaj publicat online, actrița îi invită pe spectatori să recupereze guma de mestecat lăsată sub scaune, după ce ea însăși „a recoltat-o”.

„Anunț pentru unii dintre spectatorii sălii STUDIO a Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti. Începând cu data de 27 aprilie, vă puteți recupera guma de mestecat lăsată pe mânerul scaunelor din sală. Cu siguranță o puteți refolosi. E păcat să se piardă! Eu personal am strâns ceea ce vedeti în foto. E doar începutul recoltei. Din 4 scaune unul are guma lipită… După ce termin repetiția de astăzi, de 10 ore, mai stau puțin în sală pentru a mări recolta. Vă asteptăm”, a scris actrița Oana Pellea, pe Facebook, vineri.

Postarea, în care se regăsesc și fotografii de la „recoltă”, a strâns peste 1.500 de reacții de la internauți, în numai patru ore. 

„Nu-mi vine să cred până unde ajunge nesimțirea!”, „Respect! Stimată doamnă Oana Pellea, simt nevoia să-mi cer eu scuze pentru nesimțirea lor… din păcate, facem parte din aceeași specie”, „Este incredibil!!! Am văzut de fapt spectatori care lasă sticle… hârtii… am scris „spectatori” nu OAMENI. Vin și eu să fac curat!!!”, sunt câteva dintre comentariile celor revoltați.

Oana Pellea atrage atenția asupra lipsei de educație în sălile de teatru. Actrița a curățat guma de mestecat lipită de scaunele de la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București. Publicul nu este întotdeauna conștient de responsabilitatea sa de a respecta mediul în care se desfășoară evenimentele culturale. 1 din 4 scaune din sala Studio de la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București are gumă de mestecat lipită de spectatori, spune Oana Pellea.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.