fbpx

Flying Colours, Centru de Engleză premiat Cambridge

București - Sector 1

Prezentare

Excelență în educație este standardul școlii de engleză Flying Colours, iar misiunea pe care o îndeplinim în fiecare zi este de a crea cel mai potrivit mediu în care poți învață engleză.

La Flying Colours credem că un profesor memorabil nu preda engleză, ci își ajută cursanții să învețe limba engleză. Misiunea noastră este să oferim cel mai potrivit mediu pentru învățarea limbii engleze și suntem dedicați susținerii cursanților noștri (copii sau adulți, începători sau cu nivel avansat) în demersul către engleză că un life skill.

Antrenăm generatii în spiritul abilităților secolului XXI: comunicare, gândire critică, colaborare și creativitate (potrivit prof. Joe Ruhl). Credem în rolul mentorilor și profesorilor de calitate, care inspira și motivează cursanții pentru formarea lor completă.

De ce să alegi engleza cu Flying Colours?

 • Rată de promovare 100% la examenele Cambridge
 • Centru de Engleză premiat Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards
 • 20 ani experiență în educație
 • Peste 5000 cursanți ne recomandă prin încrederea acordată
 • Maxim 10 cursanți în grupă pentru a păstra echilibrul între dinamism și învățarea eficientă
 • Profesori certificați Cambridge CELTA sau absolvenți ai Facultății de Limbi Străine
 • Returnăm taxa de examen dacă îți recomandăm un examen de limba engleză și nu l-ai promovat

“Misiunea noastra este sa oferim cel mai potrivit mediu pentru invatarea limbii engleze.”
Echipa Flying Colours

Când spunem Flying Colours . În 5 pași, ne referim la întreg concept Flying Colours de limbă engleză. Aici învățarea limbii engleze îmbină perfect stilul prietenos și profesionist al mentorilor cu cel dinamic și vesel al cursanților, fie ei copii, adolescenți, adulți sau cursuri corporate.

 1. Pornim cu evaluarea de nivel, care este gratuită. Aceasta ne ajută să vedem de unde pornim și ne motivează atât pe noi, dar mai ales pe cursanții noștri.
 2. Stabilim obiective. Apreciem nivelul de engleză la care vom ajunge într-un anumit interval de timp, ce tipuri de examene Cambridge sau/și IELTS avem ca obiective.
 3. Aflăm stilul dominant de învățare pentru fiecare cursant (la Flying Colours aplicăm teoria privind stilurile de învățare VARK – Visual, Auditory, Read/write & Kinesthetic).
 4. Formăm grupurile de cursanți luând în calcul vârsta, nivelul limbii engleze, plus încă două elemente foarte importante  – stilul de viață dominant și personalitatea cursantului. Mentorii pot să îmbine strategii de predare și sedimentare a limbii și în același timp să existe acea „chimie” care inspiră cursanții să se împrietenească cu colegii și cu mentorii.
 5. Măsuram cu obiectivitate rezultatele la finalul fiecărui an academic sau fiecărui program desfășurat pentru companii.

Modul de lucru prezentat mai sus este totodată și un ghid asumat care îți oferă o idee despre cum să știi să alegi un centru de limba engleză de top. Ca parteneri oficiali Cambridge English, premiați în cadrul competiției Preparation Centre Awards de către Cambridge Assessment English, susținem excelența prin:

 • 100% rată de promovare la examenele Cambridge și IELTS în ultimii 6 ani 
 • limităm numărul cursanților în grupă la maxim 10 în anul academic 2021-2022. Sălile din sediul Flying Colours sunt spațioase, aerisite și dezinfectate constant. Vrem lecții interactive și vesele. În siguranță!
 • predare English only 

Alege-ți cursul de engleză din lista de pe site și vino să ne cunoaștem! Pentru că engleza este un life skill!

www.FlyingColours.ro / ”English is a life skill”

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Galerie foto

Echipa

Suntem echipa  – profesori de limba engleză dedicați, entuziaști, ce înțelegem importanța muncii noastre și conștientizăm impactul pe care îl avem și îl vom avea peste ani asupra cursanților noștri – toți suntem certificați Cambridge CELTA sau/și absolvenți ai Facultății de Limbi Străine.

Fondator Flying Colours: Mirela Ursu

mirela ursu

Mirela URSU                   Fondator Flying Colours

Va este cunoscuta întrebarea: Ce vrei sa te faci când vei fi mare?. Răspunsul meu a fost dintotdeauna: Profesoară. Așa că tot ce a urmat în viața mea a fost construit în jurul acestui răspuns.

Am pornit proiectul Flying Colours în 2010 cu mult entuziasm și am crescut an de an, datorită rezultatelor excelente, care au dat mereu măsura implicării noastre. Am fondat compania într-un moment în care sistemul de învățământ românesc era în criză. La acel moment m-am întrebat ce stă în puterea mea să fac, adică să schimb ceva în jurul meu. 

Cunoașterea limbii engleze vine la pachet cu o mai bună încredere de sine, dezinvoltură, curaj. Joburile actuale deja implică multă engleză, studiul în străinătate e din ce în ce mai accesibil, călătoriile în afara țării nu mai sunt un lux, așa că în lumea de mâine engleza pare să fie nenegociabilă.

“Teaching English is not what we do, it’s who we are”

Echipa Flying Colours

Mai multe despre echipa Flying Colours puteți găsi aici.