fbpx

Școala IAA de Marketing și Comunicare

București - Sector 1

Prezentare

Școala IAA reprezintă cel mai complex program de pregătire profesională destinat tuturor celor care lucrează în industria de marketing și comunicare.

Școala IAA oferă 4 mini-MBA-uri recunoscute în întreaga industrie de marcom, programe educaționale cu caracter experiențial. Acestea se bazează pe experiența reală în agenții sau departamente mari de marketing ale profesorilor, pe studii de caz din piața locală și internațională cât și pe o mulțime de exerciții practice, care să fundamenteze fiecare concept teoretic acumulat.

Profesorii și studenții sunt selectați după criterii profesionale cât și umane, astfel încât interactivitatea de la curs și din grupele de lucru adaugă reală valoare informațiilor predate.

În plus, Școala IAA organizează workshopuri și traininguri intensive pe subiecte complementare celor 4 module. Printre acestea se numără: Tehnici de Prezentare, Blue Ocean Strategy Simulation, Neuroștiința Comunicării. Aiciputeți citi mai multe povești și testimoniale despre Modululele și Workshopurile Școlii IAA.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Galerie foto