fbpx

Școala Primară Româno-Finlandeză ERI Brașov

Brașov

Prezentare

Educația ALTFEL. Trăim copilăria. Pregătim viitorul.

La ERI Brașov, dintotdeauna am fost partizanii ideii că o educaţie de calitate presupune o viziune diferită asupra vieţii. Am privit mereu admirativ spre finlandezi, pentru modul în care își construiesc sistemul de educaţie, reușind să-i formeze pe copii și să le insufle o stare de bine, în același timp. Ne-am dorit mai mult pentru România, ne-am dorit o școală difERItă. Iar atunci, a luat naștere, de fapt, ERI. Dezvoltăm minţi curioase și creative la Sibiu, încă din anul 2016. În 2022, ERI și-a deschis porțile școlii și în Brașov, unde a început anul școlar 2022-2023 cu o clasă pregătitoare.

Școala Româno-Finlandeză ERI Brașov este o unitate de învăţământ deschisă în toamna anului 2022, ca urmare a autorizării sale de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP).  Suntem parte a Grupului de școli ERI, cu centrul operaţional la Sibiu, unde, din 2016 și până în prezent, se desfășoară programe educaţionale inovative, pe curriculum românesc și metodologie finlandeză, menite să asigure și să susţină starea de bine a copiilor. Școala ERI Sibiu este parte a programului guvernamental pilot, încă din anul 2021.

Colaborăm cu experți finlandezi pentru asigurarea unei educații de calitate. Dintre aceștia, Ari Pokka, un profesionist cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul educațional finlandez, a cărui contribuție excepțională a fost recunoscută de președintele Finlandei în anul 2022, face parte din Consiliul de Administrație al școlii noastre.

Școala ERI Brașov crește deodată cu comunitatea, proiectul de dezvoltare cuprinde adăugarea a câte unei clase pregătitoare în fiecare an (max. 18 elevi/clasă).PROCEDURĂ ÎNSCRIERE

Pași pentru înscrierea la Școala Româno-Finlandeză ERI Brașov

  1. Consultaţi procedura de înscriere, accesând: https://bit.ly/3XlUg4W
  2. Completați formularul de înscriere, accesând: https://bit.ly/3Weokyp
  3. Participați, împreună cu copilul, la întâlnirea propusă de echipa școlii;
  4. Primirea mesajului de admitere;
  5. Definitivarea dosarului și semnarea contractului de școlarizare;
  6. Înmatricularea copilului.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Galerie foto