fbpx

SUA: Studenții sunt angajați ca profesori, pentru a menține școlile deschise

studenții

Din cauza faptului că pandemia de COVID-19 afectează și un număr mare de profesori în SUA, districtele școlare din întreaga țară recrutează agresiv profesori suplinitori, oferind bonusuri și renunțând la cerințele de certificare pentru a menține sălile de clasă deschise, anunță Associated Press.

În multe cazuri, vin în ajutor studenții care învață ei înșiși online sau se află acasă în vacanța de iarnă.

În Indiana, districtul școlar Greenfield-Central, în care se află 4.400 de studenți, la formulat o cerere de ajutor pe măsură ce personalul său didactic s-a micșorat. „Am spus: <Dacă ai un student care este la facultate, poate că le-ar plăcea să lucreze chiar și pentru două luni pentru noi, ceea ce ar fi o soluţie temporară, fără îndoială, dar ne va ajuta> ”, a declarat Scott Kern, directorul de resurse umane al Greenfield-Central Community School Corporation.

Mai mult de 12 studenți au răspuns la apel, inclusiv propria sa fiică, Grace Kern, în vârstă de 19 ani, care studiază tehnologia imagisticii medicale la Universitatea Purdue din Indianapolis. Ea a lucrat în sălile de clasă ale școlii elementare, ajutând elevii, în timp ce profesorii oferă instrucțiuni de la distanță prin intermediul unui ecran din interiorul camerei.

„Tatăl meu mi-a spus că o grămadă de profesori nu mai pot veni la şcoală și se luptă să primească suplinitori. Și mi-am spus: Ei bine, toate cursurile mele sunt online, cu excepția uneia, așa că am timp să o fac”, a spus ea.

Personalul didactic se afla deja la limită în multe locuri înainte de pandemie, deoarece mai puțini studenți au intrat în profesie, iar pensionarii care deseori ocupă locuri de suplinitori au rămas acasă în număr mare din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea lor. Întrucât anchetele epidemiologice îi obligă pe profesori să stea în carantină, lipsa de personal a devenit atât de severă încât multe școli nu au avut de ales decât să treacă la învățământul la distanță.

Întrucât anchetele epidemiologice îi obligă pe profesori să stea în carantină, lipsa de personal a devenit atât de severă încât multe școli nu au avut de ales decât să treacă la învățământul la distanță.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.