fbpx

Transylvania College – Școală Primară, Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Prezentare

Transylvania College, din Cluj-Napoca, este mai mult decât o școală: este o comunitate. Parcursul educațional oferit este unul complet, de la creșă, până la liceu. Atenția noastră se îndreaptă atât către elevi, cât și către profesori și părinți, pentru că, din experiența noastră, dacă adulții sunt bine, și copiii sunt bine. 

primar

În ciclul primar, elevii pot opta pentru una dintre cele două linii educaționale: linia britanică sau linia română, care urmează programa Ministerului Educației Naționale și oferă predare intensivă  în limba engleză. Oricare ar fi traseul ales până la momentul tranziției spre gimnaziu și liceu, elevii vor fi pregătiți să își folosească cunoștințele și experiența, să fie proactivi, să înceapă o acțiune cu un scop în minte, să încerce întâi să înțeleagă, apoi să fie înțeleși, să fie sănătoși și să-și găsească echilibrul. 

primar

Oferta noastră educațională, pentru ambele linii, precum și informații care să ajute părinții în a alege una dintre opțiuni sunt detaliate pe site-ul școlii, în secțiunea dedicată școlii primare: https://www.transylvania-college.ro/school-life/primary-school.

Vezi mai mult

Galerie foto

Echipa