fbpx

Transylvania College – Creșă și grădiniță, Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Prezentare

Transylvania College, din Cluj-Napoca, este mai mult decât o școală: este o comunitate. Parcursul educațional oferit este unul complet, de la creșă, până la liceu. Atenția noastră se îndreaptă atât către elevi, cât și către profesori și părinți, pentru că, din experiența noastră, dacă adulții sunt bine, și copiii sunt bine. 

starea de bine la Transylvania College

În grădinița noastră copiii învață prin explorare, prin descoperire. Suntem privilegiați și recunoscători să avem ample spații pentru aceasta, atât în interior, în spațioasele săli de grupă, în sala de sport, în bibliotecă, cât și afară la locul de joacă dedicat celor mici, sau în păduricea dintre brazi, din campusul nostru. Pe tot parcursul zilei copiii se simt în siguranță, sunt fericiți să vină la grădiniță și chiar au dificultăți să plece la finalul zilei. Activitățile din grădiniță sunt organizate în jurul unei teme săptămânale, cu scopul dezvoltării întregului copil: intelectual, emoțional, fizic și social. Predarea în grădinița noastră urmează programa națională si se realizează în limba engleză, începând de la grupa mică (3 ani). 

Părinții sunt la curent cu toate activitățile de la grupă prin intermediul diverselor aplicații care le sunt dedicate și pe care primesc zilnic noutăți și poze de la activităti, de la de profesorii de la grupă. Meniul este deasemenea comunicat în avans, prin newsletter-ul săptămânal. 

În ceea ce privește mâncarea, copiii de la creșă și de la grădiniță se bucură de patru mese sănătoase zilnic: mic dejun, gustarea de dimineață, un prânz delicios și hrănitor și o gustare de după-amiază, preparate proaspăt în bucătăria noastră.

Meniul zilnic este conceput de către o echipă formată din nutriționist, medicul școlii și managerul restaurantului, pentru a asigura nevoile nutriționale specifice fiecărei vârste. Ne preocupă să achiziționăm fructe și legume de sezon de la producători locali, pentru a asigura că oferim mâncare proaspătă, sănătoasă, din ingrediente de cea mai bună calitate.

Predarea în grădinița noastră urmează programa națională si se realizează în limba engleză, începând de la grupa mică (3 ani).

Suntem singura școală internațională din regiune acreditată de Ministerul Educației Naționale care a primit și statutul de „școală britanică ce funcționează peste hotare” (BSO – British School Overseas). Transylvania College este acreditată Cambridge pentru a oferi examinări internaționale pentru examene IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) și A-Levels. 

Transylvania College este membru în rețeaua internațională Round Square, Global connections și G30 și se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române.

leadership starts here

Suntem o comunitate care învață fără oprire și își folosește expertiza pentru a inova în educație. În septembrie 2015 ne-am început extraordinara călătorie spre a deveni prima școală-far „Leader in Me” din România. Procesul „Leader in Me”, bazat pe „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” (de Stephen Covey) este adaptat fiecărei categorii de vârstă și îi conduce pe toți cei care-l urmează pe calea spre desăvârșirea reușitei personale.  

ruxandra mercea
Ruxandra Mercea
Executive Director, Transylvania College

Citiți scrisoarea Ruxandrei Mercea, directorul Transylvania College, pentru a afla mai multe despre viziunea și misiunea școlii noastre. AICI găsiți un interviu în care puteți citi despre schimbările uriașe petrecute în ultimii ani în școala noastră.

Vezi mai mult

Echipa

Galerie foto