fbpx

Transylvania College – Școală Gimnazială, Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Prezentare

Transylvania College, din Cluj-Napoca, este mai mult decât o școală: este o comunitate. Parcursul educațional oferit este unul complet, de la creșă, până la liceu. Atenția noastră se îndreaptă atât către elevi, cât și către profesori și părinți, pentru că dacă adulții sunt bine, și copiii sunt bine.

Elevii pot opta pentru una dintre cele două linii educaționale: linia britanică sau linia română, care urmează programa Ministerului Educației Naționale și oferă predare intensivă  în limba engleză. Școală

Toți elevii din gimnaziu, de pe ambele linii au o sesiune zilnică dedicată dezvoltării personale și continuă să practice “Cele 7 obiceiuri ale persoanelor eficace” prin procesul transformațional “Leader in Me” creat de Stephen Covey.  Elevii din gimnaziu au oportunitatea de a aprofunda o a doua limbă străină (în școala noastră alegerea e facută încă din ciclul primar, între germană, franceză sau spaniolă), astfel că majoritatea elevilor stăpânesc trei limbi străine până la finalul liceului. Școală

leadership starts here

Toți elevii sunt încurajați să beneficieze de marea varietate de activități extracuriculare care le sunt oferite, să aplice pentru unul dintre rolurile de leadership disponibile, să completeze constant jurnalul de dezvoltare personală (Leadership Notebook). Pe măsură ce elevii se apropie de liceu, devine tot mai important să îsi alcătuiască un portofoliu personal atractiv, care va conta foarte mult pentru admiterea la cele mai bune universități din lume.

elevi de gimanziu

Elevii din gimnaziu sunt încurajați să se implice în viața comunității școlii, în echipele de inițiativă, în echipa de leadership a elevilor. Echipa de drama, de debate, corul școlii, diversele cluburi oferite în programul After School oferă de asemenea variate oportunități pentru implicare și dezvoltare personală. Toate acestea ajută elevii să devină responsabili, să-și dezvolte reziliența, să-și descopere vocea și talentul sau chiar vocația. 

Vezi mai mult

Echipa

Galerie foto