fbpx

Iulian Cristache: Profesoara de japoneză înjunghiată își teroriza elevii, conform unui părinte de elev din acea clasă

Președintele Federației Naționale a Părinților, Iulian Cristache, spune că are informații care arată că profesoara de japoneză și-ar fi terorizat elevii, în ultimii doi ani.

Cristache precizează că, din punctul său de vedere, aceste informații nu scuză deloc atacul asupra profesoare, ci reprezintă doar informații de context.

Profesoara de japoneză de la Colegiul Național „Ion Creangă”, care fost înjunghiată, și-ar fi terorizat elevii și ar fi avut un limbaj nepotrivit față de aceștia, potrivit informațiilor lui Iulian Cristache.

Președintele Federației Părinților susține că aceste informații i-au fost furnizate de un părinte, care i-a descris felul în care se comporta tânăra profesoară cu elevii săi, potrivit Antena 3.

„M-a sunat un părinte din acea clasă și mi-a spus că de doi ani de zile, elevii sunt terorizați de profesoara de japoneză. Mi-a spus că le dădea mereu teste și le vorbea urât”, a spus Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților.

Profesoara de japoneză, care predă la Colegiul Național „Ion Creangă” din București, a fost atacată cu un cuțit de un elev de 16 ani.

Elevul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ulterior a cerut să fie cercetat în libertate. Adolescentul e acuzat de mai multe infracțiuni, între care tentativă de omor calificat și folosire fără drept de obiecte periculoase. Avocații săi au depus o contestație la decizia instanței. Potrivit procurorilor, atacatorul și-a premeditat fapta și „s-a interesat despre pedeapsa aplicabilă”.

În timpul orei, profesoara în vârstă de 26 de ani le împărțea elevilor foile cu teste; în momentul în care a ajuns la banca agresorului, acesta a lovit-o cu un cuțit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată. Faptul că băiatul și-a premeditat fapta reiese și dintr-un mesaj pe grupul de WhatsApp al clasei, unde își întreba colegii dacă „ar merita să o omoare”?

 

Digi 24: Profesoara de limba japoneză ar fi fost înjunghiată din cauza unui test neanunțat

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.