fbpx

Închisoare cu executare și 25.000 de euro daune morale – pedeapsa pentru un profesor condamnat pentru acte sexuale cu o elevă minoră

Sursă foto: fabrikasimf/freepik.com

Un profesor de muzică din Balş, Olt, a fost condamnat la 3 ani și 10 luninde închisoare cu executare pentru acte sexuale cu o minoră care îi era elevă.

 

Potrivit publicației Gazeta de Sud, profesorul trebuie să îi plătească elevei 25.000 de euro cu titlu de daune morale.

Conform sursei citate, fapta a fost sesizată la Poliție de mama fetei.

Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada aprilie-septembrie 2022, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani. În urma unei percheziţii informatice, în telefonul bărbatului au fost găsite patru videoclipuri cu caracter pornografic.

„În fapt, la data de 12 septembrie 2022, polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, au explicat atunci oamenii legii.

În aceeaşi zi, procurorii din Balş au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore. O zi mai târziu, pe 13 septembrie, inculpatul a fost arestat preventiv. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Balş. Inculpatul a fost plasat în arest la domiciliu în octombrie 2023, printr-o hotărâre a Curţii de Apel Craiova.

 

În faţa anchetatorilor, inculpatul a recunoscut că o cunoaștea pe minoră. Ştia însă că are 19 ani, aşa cum erau şi informaţiile de pe profilul acesteia de Facebook. Procurorii au reţinut însă că cele susţinute de inculpat „nu se coroborează cu alte probe administrate în prezenta cauză”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.