fbpx

Procurorii cer arestarea elevilor care au bătut un coleg în stradă. Victima are comoție cerebrală

foto: NEOSiAM 2024+/ pexels.com

Procurorii din Arad cer arestarea preventivă a celor doi adolescenţi implicaţi într-un scandal, care au bătut un coleg în stradă.

Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi necesită 10-15 zile de îngrijiri medicale, transmite News.ro.

Potrivit Aradon, elevul bătut are comoție cerebrală, politraumatisme și escoriații la nivelul feței. Tânărul a fost internat pe secția de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, unde se află, în continuare, sub supraveghere medicală.

Incidentul a avut loc înainte de începerea cursurilor, iar adolescenţii implicaţi sunt toţi de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, aflat la aproximativ 200 de metri de locul conflictului.

„La data de 27.03.2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a înaintat către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad o propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile cu privire la doi inculpaţi minori M.R.Ş şi M.D.N., în vârstă de 16 ani respectiv 17 ani, ambii cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă, miercuri, procurorii Aprchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Procurorii precizeză că, marţi dimineaţă, în jurul orei 08:17, în zona Boul Roşu din municipiul Arad, cei doi inculpaţi minori au lovit cu pumnii şi ulterior cu picioarele, inclusiv în zona feţei, un coleg.

„Agresiunea a generat leziuni traumatice cuantificate prin 10-15 zile de îngrijiri medicale. În ambele dosare penale cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, au mai precizat procurorii.

Cei doi adolescenţi au fost anterior reţinuţi de poliţişti.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.