fbpx

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc în drum spre școală

foto: DRDP Timișoara

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc în drum spre școală, marţi, în oraşul Moldova Nouă din judeţul Caraş-Severin.

Copiii au fost evacuați imediat, după ce șoferul a observat că autocarul a luat foc în partea din spate, potrivit Antena3. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza vântului puternic. 

„În această dimineaţă, pompierii cărăşeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranţă, aproximativ 30 de elevi”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la compartimentul motor al autovehicului.

Poliţişti de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi despre faptul că un autobuz care transporta elevi a luat foc, transmite News.ro.

„Din primele cercetări s-a stabilit că, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcţia Berzasca – Moldova Nouă. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omeneşti”, a precizat Inspectoratul de Polișie Județean Caraş-Severin.

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă. În acest caz, cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.