fbpx

Sorin Cîmpeanu și Monica Anisie, în comisia de experți PNL pentru legile educației – surse

Sorin Cîmpeanu și Monica Anisie, foști miniștri de resort, vor face parte din comisia de experți PNL care analizează proiectul noilor legi ale educației în varianta Ligia Deca, au declarat pentru Educație Privată surse politice.

Cel de-al treilea membru al comisiei este Marilen Pirtea, deputat PNL și rectorul Universității de Vest.

Liderii partidelor din Coaliția de guvernare, adică Marcel Ciolacu (PSD), Nicolae Ciucă (PNL) și Kelemen Hunor (UDMR) vor face parte și ei din comisiile de experți, după cum a relatat Educație Privată săptămâna trecută.

Fiecare comisie va fi formată din trei membri plus președintele partidului. Cele trei comisii nu vor lucra împreună, fiecare dintre ele își va stabili concluziile separat și, ulterior, liderii de partide se vor reuni pentru a negocia o variantă comună.

Din informațiile Educație Privată, din comisia PSD ar putea să facă parte secretarul de stat Florin Lixandru, deputata Natalia Intotero și rectorul UPB Mihnea Costoiu.

Liderii Coaliției au decis, marțea trecută, la Guvern ca pachetul legilor educației să intre în dezbaterea Parlamentului după 15 februarie.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, săptămâna trecută că au fost discuţii pentru finalizarea pachetului de legi ale educaţiei pentru ca ele să poată intra în dezbaterea Parlamentului, odată cu începerea sesiunii parlamentare. Ciucă a precizat că au fost pregătite şi proiectele din domeniul educaţiei care implică o serie de măsuri de modernizare a spitalelor din ţară.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.