fbpx

Prințul Charles și soția sa, clip de Crăciun cu artiști celebri, pentru a susține industria de teatru și film

Dame Judi Dench, Dame Maggie Smith, Daniel Craig, Ncuti Gatwa, Joanna Lumley, Tom Hardy și Dame Penelope Keith au înregistrat un videoclip de Crăciun împreună cu Prințul Charles și soția sa, Camilla, ducesă de Cornwall.  Aceștia au dorit să dea un semnal de susținere a industriei de teatru și film, informează Sky News.

Ei au înregistrat o lectură specială a poeziei „Twas The Night Before Christmas”, cu artiștii invitați la Clarence House. 

Prințul Charles, în calitate de patron al Actors Benevolent Fund, o organizație de susținere a artelor, a venit cu ideea după ce a aflat despre dificultățile cu care se confruntă cei din industriile creative din cauza restricțiilor cauzate de COVID-19.

Cuplul regal a desfășurat o serie de angajamente diferite în ultimele luni în sprijinul artelor.

Fotografiile din înregistrări îl arată pe Tom Hardy râzând pe holul de la Clarence House, Joanna Lumley sprijinindu-se pe scara de lemn și Charles și Camilla înregistrându-și versurile în fața copacului de acasă.

Actors Benevolent Fund spune că a primit mai multe cereri de ajutor în 2020 decât oricând din cauza impactului coronavirusului.

Înainte de pandemie, cel mai mare grup de beneficiari pe care fondul îi susținea depășea vârsta de pensionare, dar în ultimul an majoritatea solicitanților au avut vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

În aprilie, organizația a lansat un fond de granturi de urgență pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu lucruri precum restanțe la chirie, plata facturilor și cumpărarea de produse esențiale.

Participanții la înregistrarea videoclipului speră că poezia festivă, care va fi lansată pe canalele de socializare ale Clarence House la ora 10 dimineața în ajunul Crăciunului, va ajuta la stângerea fondurilor necesare pentru susținerea artiștilor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.