fbpx

Succes la Olimpiadele de Limba şi Literatura Engleză

Elevii Şcolii Internaţionale King George au obţinut rezultate foarte bune la Olimpiadele de Limba şi Literatura Engleză Hippo şi la Koala International Competition.

Suntem mândri de elevii noştri care au obţinut rezultate de excepţie la Hippo English Language Olympiad, unde, din 97 de elevi calificaţi pe nivelurile Hippo Little, Hippo 1 şi Hippo 2 din România, 35 sunt din şcoala noastră.

În ceea ce priveşte Olimpiada de Limba Engleză Koala, aproximativ 1.700 elevi din toate oraşele ţării au intrat în competiţie pentru a se califica în faza pe ţară. Este o bucurie enormă pentru noi să anunţăm că din cei 70 de finalişti, 34 sunt elevi ai şcolii noastre. De asemenea, toţi candidaţii care au reprezentat şcoala noastră au obţinut peste 85 de puncte din 100.

Îi felicităm atât pe participanţi cu multă căldură pentru efortul depus şi pasiunea pentru studiul limbii engleze, cât şi pe profesorii noştri coordonatori pentru implicare şi rezultatele cu care ne mândrim cu toţii. Mulţumiri şi dumneavoastră, stimaţi părinţi pentru încrederea pe care aţi acordat-o Şcolii Internaţionale King George, investind în educaţia copiilor dumneavoastră.

Şcoala Internaţională King George este singura şcoală din Bucureşti desemnată Centru autorizat pentru Olimpiada de Limba şi Literatura Engleză Hippo.

It’s cool to be KOALA!

Şcoala noastră face parte din rețeaua centrelor partenere KOALA ale EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.

Olimpiada Internaţională de Limba Engleză KOALA evaluează și validează competențele elevilor pasionați de limba engleză, punând accentul pe o varietate de factori lingvistici, de la receptarea și producerea mesajelor, la testarea cunoștințelor din vocabular.

De asemenea, KOALA International Competition este una dintre cele mai iubite și cunoscute competiții de limba engleză,, se bucură de un real succes în rândul elevilor cu vârste între 6-18 ani, care învaţă limba engleză ca şi limbă străină. Olimpiada KOALA este competiţia cu cea mai rapidă creștere de popularitate la nivel global, fiind o experienţă educaţională unică, antrenantă și atractivă.

Alături de România, în competiția internațională KOALA se află 25 țări din întreaga lume, dar cu o misiune comună, cea de a stimula educația și de a răsplăti performanța lingvistică.


Școala Internațională King George este autorizată și acreditată pentru toate nivelurile, conform OM 4677/ 18.08.2017  și  Ordinul MEN 3475/ 24,03,2015 5774/2012. Începând cu anul școlar 2018-2019 implementăm procedura de  afiliere la reteaua COBIS si programul MYP (Middle Years Programme) – IB.


Dacă ai ajuns până aici, poate te interesează și:

Educaţia în vremea coronavirusului, la Şcoala Internaţională King George