fbpx

La Kids Palace, școala s-a mutat în online!

O echipă PRO TV a vizitat, ieri, Școala Gimnazială Kids Palace, pentru a prezenta varianta noastră prin care am decis să continuăm să promovăm un învățământ de calitate, un învățământ care pune în centru elevul și nevoile sale.

Pornind hotărât de la ideea că suspendarea cursurilor nu înseamnă vacanță pentru elevii noștri și că suntem mai răspunzători ca oricând ca procesul de predare- învățare să decurgă într-un ritm benefic pentru elevi, am identificat următoarele soluții pentru perioada care urmează:
1. Pentru disciplinele „Limba română”, „Matematică”, „Limba engleză”, „Limba franceză” și „TIC”, cursurile se vor ține conform unui program care urmărește cât mai aproape orarul școlar, folosind aplicația Skype (atât pentru nivelul primar, cât și pentru cel gimnazial). Totodată partea de teme și lucru individual se va putea realiza folosind aplicația Whatsapp, prin trimiterea de mesaje și poze de la elevi către profesori.

2. Pentru celelalte discipline, precum „Istorie”, „Educație socială”, „Geografie”, „Muzică”, „Biologie”, „Desen”, „Religie” am decis să le oferim elevilor diferite variante de lucru, prin care să păstreze contactul cu materia. Câteva exemple ar fi realizarea unor proiecte sau portofolii, studiu individual, completarea de scheme ale lecțiilor, fișe de lucru, fișe recapitulative.

LA Kids Palace, ȘCOALA S-A MUTAT ÎN ONLINE!O echipă PRO TV ne-a vizitat ieri pentru a prezenta varianta noastră prin care am decis să continuăm să promovăm un învățământ de calitate, un învățământ care pune în centru elevul și nevoile sale.Pornind hotărât de la ideea că suspendarea cursurilor nu înseamnă vacanță pentru elevii noștri și că suntem mai răspunzători ca oricând ca procesul de predare- învățare să decurgă într-un ritm benefic pentru elevi, am identificat următoarele soluții pentru perioada care urmează:1. Pentru disciplinele "Limba română", "Matematică", "Limba engleză", "Limba franceză" și "TIC", cursurile se vor ține conform unui program care urmărește cât mai aproape orarul școlar, folosind aplicația Skype (atât pentru nivelul primar, cât și pentru cel gimnazial). Totodată partea de teme și lucru individual se va putea realiza folosind aplicația Whatsapp, prin trimiterea de mesaje și poze de la elevi către profesori.2. Pentru celelalte discipline, precum "Istorie", "Educație socială", "Geografie", "Muzică", "Biologie", "Desen", "Religie" am decis să le oferim elevilor diferite variante de lucru, prin care să păstreze contactul cu materia. Câteva exemple ar fi realizarea unor proiecte sau portofolii, studiu individual, completarea de scheme ale lecțiilor, fișe de lucru, fișe recapitulative

Publicată de Educaţie Privată pe Joi, 12 martie 2020

Despre Școala Gimnazială Kids Palace

Prin autorizarea nivelului gimnazialKids Palace devine cel mai amplu proiect educațional din sectorul 4Școală Gimnazială Kids Palace oferă elevilor de gimnaziu oportunitatea de a-și continuă studiile într-o unitate de învățământ modernă, devenind renumită prin oferta educațională care cuprinde completarea curriculum-ului național,  cu ore suplimentare de limba română, matematică , informatică și limba engleză.

Numărul mic de elevi dintr-o clasa, suplimentarea orelor de studiu din curriculum național, participarea  elevilor la cercurile de matematică și informatică desfășurate în programul școlii, înlocuiesc meditațiile pe care sistemul public le încurajează.
Cadrele didactice care predau la Școală Gimnazială Kids Palace sunt recunoscute atât prin calitatea actului educațional desfășurat la clasa cât și pentru rezultatele pe care elevii le-au obținut la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale.