fbpx

Bulevardul Verde

Proiectul lunii martie la Şcoala Internaţională King George

Studiile de specialitate au arătat că implicarea parentală în educaţia copilului este unul dintre factorii cei mai importanţi pentru creşterea stimei de sine a copilului şi pentru realizări academice.

Bulevardul verde este titlul proiectului lunii martie, iar elevii Şcolii Internaţionale King George trebuie să-l realizeze, luând în considerare culoarea verde care reprezintă natură, energie, prospime, armonie, renaştere, creştere.
„Verdele este culoarea lunii, din care răsare frumuseţea ei” deci prin urmare, în această lună a primăverii ne vom HRĂNI, vom RESPIRA şi vom TRĂI VERDE!

 

Pentru a sărbători culoarea verde, elevii vor crea diverse obiecte, postere, vor inventa reţete verzi, vor scrie compuneri sau chiar poezii. De asemenea, pot veni costumaţi în costume verzi pentru parada de pe Bulevardul verde!

Cea mai mare implicare în crearea acestui proiect aparţine copilului, deoarece scopul acestor proiecte de familie nu înseamnă doar distracţie împreună, ci şi dezvoltarea aptitudinilor de vorbire şi ascultare.

Copiii vor prezenta în faţa clasei proiectul şi vor vorbi despre munca făcută împreună cu familia.


Școala Internațională King George este acreditată pentru nivel preșcolar conform OM 4677/ 18.08.2017  și autorizată nivel primar si gimnazial conform  Ordinul MEN 3475/ 24,03,2015 5774/2012. Începând cu anul școlar 2018-2019 implementăm procedura de  afiliere la reteaua COBIS si programul MYP (Middle Years Programme) – IB.

În cadrul Școlii Internaționale King George învățământul gimnazial se axează pe opt domenii de competențe-cheie care determină profilul de formare a elevilor, cu scopul de a-i familiariza cu o abordare pluri și transdiciplinară a domeniilor cunoașterii, garantând elevilor accesul la informație, prin dezvoltarea libertății de a-și spori universul intelectual pentru a accede la patrimoniul culturii naționale și universale.

Potrivit filosofiei Școlii Internaționale King George, în cadrul învățământului preuniversitar curriculumul național aplicat este centrat pe formarea și dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și capacităților care conturează profilul de formare al elevului modern, și care este completat cu metodele alternative de predare provenite din sistemele nordice.


Dacă ai ajuns aici, poate te intreresează și:

La Şcoala Internaţională King George au început înscrierile pentru clasa pregătitoare