fbpx

Incident la Olimpiada națională de Limba română: Codurile elevilor au fost ”încurcate” de aplicația informatică

Photo 74555977 / Classroom © Syda Productions | Dreamstime.com

Codurile elevilor care au participat la Olimpiada națională de Limba și literatura română și, implicit, și rezultatele afișate au fost ”încurcate” de aplicația utilizată de organizatori.

Pe cale de consecință, notele au fost afișate greșit, iar elevii au fost chemați să își vizualizeze lucrările, după ce eroarea a fost descoperită.

Potrivit informațiilor obținute de Educație Privată, festivitatea de premiere a fost amânată până la clarificarea situației.

Documentul transmis de organizatori:

revenire anunt contestatii

Educație Privată a contactat ISJ Arad pentru un punct de vedere, iar purtătorul de cuvânt al instituției a declarat că va reveni cu precizări.

Olimpiada națională de Limba și literatura română are loc la Arad, iar la concurs participă peste 300 de elevi, din clasele gimnaziale.

Festivitatea de premiere ar fi urmat să se desfășoare astăzi, la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, începând cu ora 14:00, potrivit unui comunicat al ISJ Arad.

Proba scrisă s-a desfășurat marți, 11.04.2023, la Colegiul Economic Arad. Proba orală a avut loc miercuri, 12.04.2023 la aceeași unitate de învățământ.

Șeful ISJ Arad: Noi ne-am ocupat doar de cazare, masă și sălile de examene, la Olimpiada de română

Proba scrisă s-a desfășurat marți, 11.04.2023, la Colegiul Economic Arad. Proba orală a avut loc miercuri, 12.04.2023 la aceeași unitate de învățământ. Proba scrisă s-a desfășurat marți, 11.04.2023, la Colegiul Economic Arad. Proba orală a avut loc miercuri, 12.04.2023 la aceeași unitate de învățământ.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.