fbpx

Gimnasta Sabrina Voinea Maneca, două medalii de aur într-o zi, la Cupa Mondială de la Doha

Gimnasta Sabrina Voinea Maneca, în vârstă de 15 ani, a câștigat două medalii de aur la Cupa Mondială de la Doha. Sportiva este antrenată de mama sa, fostă campioană de gimnastică, și de Cristian Moldovan.

”Vreau să merg din tot sufletul meu la Olimpiada din 2024 de la Paris şi să mă întorc cu medalii de aur. La sol, la bârndă şi îmi doresc foarte mult şi la sărituri aur. Voi lucra pe a doua săritură. Doamne ajută!

Nu am avut frică. Frica te doboară. Chiar m-am simţit foarte liberă pentru că ştiam aceste elemente şi am vrut să le bag în concurs pentru că până acum, la juniori, nu îmi dădeau valoarea respectivă la ele”, a declarat gimnasta, la revenirea în țară.

Anunțul făcut de Ministerul Sportul:

🆙 De două ori aur 🥇🥇 pentru România 🇷🇴 la Cupa Mondială de la Doha 🔝❗
La 15 ani, gimnasta Sabrina Voinea Maneca, campioană europeană de junioare, a debutat strălucit la senioare, cucerind două medalii de aur🥇🥇, la bârnă și sol❗
Sabrina a câștigat detașat ultima finală a gimnastelor la cea de-a 15-a ediţie a competiției din Qatar, cea de la sol, cu cea mai mare dificultate (5.7), al doilea punctaj la execuţie (7.900) şi un total de 13.600, după ce câștigase aurul și în finala de la bârnă, cu 13.766 puncte.
Sabrina este antrenată de mama sa, Camelia Voinea – campioană mondială și europeană, vicecampionă olimpică la gimnastică, și de Cristian Moldovan.
Felicitări, Sabrina! Felicitări antrenorilor tăi! 👏🏻
Succes la Campionatele Europene de luna viitoare! Hai, România 🇷🇴🔝❗

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.