fbpx

Campanie IOANID: Și tu poți fi Moș Crăciun!

Școala IOANID a inițiat o campanie de donații, al cărei scop este ca și copiii nevoiași să primească ceea ce își doresc de la Moș Crăciun.

”Vă invităm și în acest an ca, alături de noi, să faceți parte din echipa de ajutoare ale Moșului și să îndeplinim dorințele de Crăciun ale unor copii la care este posibil ca acesta să nu mai ajungă… făcându-le, astfel, sărbătorile mai frumoase! Noi am identificat 4 centre și fundații care sprijină copii de toate vârstele în dezvoltarea educațională, prin diverse metode. Ajutorul lor constă în organizarea unor weekenduri cu voluntari care îi ajută la teme, prin integrarea lor în case de tip familial sau construind centre dedicate copiilor cu anumite afecțiuni.
Complicii noștri, care le sunt aproape zi de zi, ne-au ajutat să intrăm în posesia scrisorilor pentru Moș Crăciun, pe care le-am deschis cu grijă și le-am citit cu atenție. Își doresc jucării, rechizite sau articole de îmbrăcăminte, tabelul centralizator aflându-se mai jos.
În cazul în care vreți să îndepliniți dorința unui copil, avem rugămintea să vă scrieți numele în căsuța din dreptul său și să pregătiți cadoul (la alegere, din articolele menționate), aducându-l la secretariatele IOANID (str. Polonă, nr. 4/ str. Nicolae Iorga, nr. 21/ str. G-ral C-tin Budișteanu, nr. 15) până pe 13 decembrie. Cadoul va fi etichetat cu numele complet al copilului și centrul de care aparține (Mia’s Children, Conil, MagiCamp, Centrul de Educație Alternativă Ferentari).
Vă mulțumim în avans tuturor pentru suportul oferit în încercarea de le face sărbătorile de iarnă mai frumoase! Având în vedere cât de mare este provocarea de anul acesta (ca număr de copii), sperăm că veți împărtăși acest mesaj și cu alți membri din familie sau prieteni care ar fi dornici să le facă o surpriză de Crăciun celor mici!”, anunță unitatea de învățământ privat.

Lista cadourilor pe care copiii i-au transmis Moșului că și le-ar dori este disponibilă aici.