fbpx

VIDEO Elevii chiulangii din Galați, ”vânați” de Poliție pe străzile orașului

Poliția din Galați a ieșit la vânătoare: îi caută pe elevii chiulangii pe străzile orașului, relatează postul de radio local Pro Lider FM. 

Pe pagina de Facebook a organizației media a apărut și un videoclip în care mai mulți polițiști și jandarmi se află în misiune în oraș. Conform postului de radio, aceștia au găsit șapte liceeni care chiuleau și i-au dus la școală. 

Poliția avertizează că raziile vor continua.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați și-a anunțat încă din prima zi de școală intenția de a monitoriza mai bine situația elevilor.

”Anul școlar a început cu multă emoție, atât pentru părinți cât mai ales pentru elevi, profesori și învățători, iar astăzi jandarmii gălățeni le-au fost alături și le-au împărtășit emoția.

În noul an școlar ne-am pregătit să oferim un mediu sigur în școli, să reducem cazurile de bullying și faptele violente, să prevenim consumul de droguri și de alte substanțe periculoase, iar în acest sens vom intensifica patrulările în zona instituțiilor de învățământ și frecvența activităților preventiv-educative,
pentru siguranța elevilor, pentru a conștientiza pericolele, pentru a combate faptele ilegale și pentru a preveni riscurile”, a transmis instituția.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați și-a anunțat încă din prima zi de școală intenția de a monitoriza mai bine situația elevilor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.