fbpx

Un scandal din cancelarie s-a încheiat cu internarea unei profesoare la Psihiatrie

Foto: Freepik

Un conflict între mai multe cadre didactice, care a avut loc în cancelaria Colegiului Național „Vasile Alcsandri” din Bacău, s-a încheiat cu intervenția polițiștilor și a jandarmilor. O profesoară a fost încătușată și condusă la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean.

Scandalul s-a iscat din cauza unor conflicte mai vechi între unele cadre didactice. O profesoară de biologie este acuzată că ar avea unele probleme psihice și își hărțuiește colegii, relatează Ziarul de Bacău.

Femeia a acuzat un alt profesor că o urmărește prin telefon și computer, o arde cu țigara și îi scanează organele interne, cu scopul de a o ucide, potrivit unor martori la incident. 

Cearta din cancelarie a luat amploare, iar la fața locului au ajuns jandarmii și polițiștii. În cele din urmă, profesoara pusă pe scandal a fost încătușată și dusă inițial la Poliție, după care a ajuns la secția de psihiatrie a SJU Bacău.

Potrivit Ziarului de Bacău, femeia are o experiență de peste 20 de ani în învățământ. Conducerea Colegiului Național „Vasile Alecsandri” este singura care poate anunța măsuri, în calitate de angajator, însă nu a putut fi contactată.

Cearta din cancelarie a luat amploare, iar la fața locului au ajuns jandarmii și polițiștii. În cele din urmă, profesoara pusă pe scandal a fost încătușată și dusă inițial la Poliție, după care a ajuns la secția de psihiatrie a SJU Bacău.  profesoară psihiatrie profesoară psihiatrie

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.