fbpx

Proiectul lunii ianuarie la Școala Internațională King George: The Beatles

Catedra de engleză a Şcolii Internaţionale King George îi invită pe elevi şi părinţi într-o călătorie fantastică cu un submarin galben, cântând O-bla-di O-bla-da, Twist and Shout sau Octopus’s Garden. În această lună celebrăm The Beatles, cea mai de succes trupă muzicală din istoria modernă a muzicii.

Este imposibil să pătrundem în istoria muzicii fără să ascultăm The Beatles. Cei patru membri au influenţat numeroase trupe ori artişti solo şi continuă să o facă şi astăzi. The Beatles au devenit prietenii mai multor generaţii. Nicio trupă nu a trecut proba timpului aşa cum au făcut-o cei de la The Beatles.

Cântecele sunt apreciate pentru că reprezintă un material didactic şi cultural nepreţuit. Ele pot fi folosite pentru a învăţa şi dezvolta fiecare aspect al unei limbi şi pot fi o metodă de îmbunătăţire a limbajului pentru elevii care studiază limba engleză. De asemenea, ele pot influenţa motivaţia de a învăţa o limbă străină.

Elevii Şcolii Internaţionale King George vor aduce un poster, un desen, o carte, fotografii, imagini sau cântece care ne povestesc despre marea influenţă pe care trupa The Beatles a avut-o asupra culturii pop. Toţi copiii îşi vor împărtăşi entuziasmul lor pentru această trupă discutând şi cântând versiunile lor proprii de hituri clasice precum Let it be sau Yesterday.