fbpx

Proiectul lunii ianuarie la Școala Internațională King George: The Beatles

Catedra de engleză a Şcolii Internaţionale King George îi invită pe elevi şi părinţi într-o călătorie fantastică cu un submarin galben, cântând O-bla-di O-bla-da, Twist and Shout sau Octopus’s Garden. În această lună celebrăm The Beatles, cea mai de succes trupă muzicală din istoria modernă a muzicii.

Este imposibil să pătrundem în istoria muzicii fără să ascultăm The Beatles. Cei patru membri au influenţat numeroase trupe ori artişti solo şi continuă să o facă şi astăzi. The Beatles au devenit prietenii mai multor generaţii. Nicio trupă nu a trecut proba timpului aşa cum au făcut-o cei de la The Beatles.

Cântecele sunt apreciate pentru că reprezintă un material didactic şi cultural nepreţuit. Ele pot fi folosite pentru a învăţa şi dezvolta fiecare aspect al unei limbi şi pot fi o metodă de îmbunătăţire a limbajului pentru elevii care studiază limba engleză. De asemenea, ele pot influenţa motivaţia de a învăţa o limbă străină.

Elevii Şcolii Internaţionale King George vor aduce un poster, un desen, o carte, fotografii, imagini sau cântece care ne povestesc despre marea influenţă pe care trupa The Beatles a avut-o asupra culturii pop. Toţi copiii îşi vor împărtăşi entuziasmul lor pentru această trupă discutând şi cântând versiunile lor proprii de hituri clasice precum Let it be sau Yesterday.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.