fbpx

Misiunea ”QuestFinn”, provocarea de vacanță la Questfield

Questfield invită toți copiii cu vârsta între 14 luni și 12 ani să participe în timpul verii la misiunea de căutare a lui QuestFinn.

POVESTEA

QuestFinn este un peștișor magic dornic să exploreze, să afle cât mai multe lucruri interesante dar și să se distreze, că doar e vară și e vacanță! Părinții lui l-au adus pe Insula Măiestriei. Aici totul pare distractiv, însă QuestFinn este puțin trist pentru că nu îl găsește pe prietenul lui cel mai bun, pe COOL și s-a rătăcit pe insulă căutându-l.

Dacă l-ai văzut cumva pe COOL, vino să îl găsești pe QuestFinn și să i-l arăți și lui. Toată vara puteți să participați împreună la misiuni distractive și interesante, la cea mai Summer sChOOL din oraș!

DETALII

Şcoala de vară Questfield este un format distractiv ce porneşte de la cărţi, special creat pentru vacanța de vară astfel încât să ne asigurăm că participanții (copii de la 1.2 la 12 ani, români și de alte naționalități) învață lucruri noi și se distrează pe tot parcursul acestui program de 360 de grade, destinat unei dezvoltări complete atât pe plan fizic, cât și cognitiv și social.

CONCEPTUL ȘCOLII DE VARĂ

Conceptul școlii de vară este unul dinamic, organic, echilibrat, diferențiat, personalizat și reprezintă un mix a 3 elemente de bază: Sport, Artă și Joacă Structurată. Acest concept internațional se bazează pe rutinele măiestriei și ale colaborării, două elemente cheie ale abilităților de viață.

Copiii participă la o suită de activități: înot, tenis, călărie etc. fiind motivați să se implice în diferite proiecte în funcție de cartea săptămânală. Activitățile cu care individualizăm orarul unui copil și ieșirile în afara școlii hrănesc curiozitatea și nevoia de a cunoaște și experimenta (muzee, ferme, ieșiri la pădure, etc).

PASIUNE PENTRU ÎNVĂŢARE

Întregul corp profesoral al Şcolii de vară Questfield vorbeşte engleza fluent, fiind deschis, foarte motivat şi creativ, dar mai presus de toate, dedicat profesiei pe care o practică. Şi atât timp cât profesorii iubesc ceea ce fac, tot atît de mult vor iubi şi copiii ceea ce învaţă de la ei.

OBICEIURILE MĂIESTRIEI

Programul nostru de vară este construit în jurul paradigmei de măiestrie şi încurajează

asumarea de riscuri, inspirând-i pe copii să încerce lucruri noi, să facă greşeli şi să înveţe din accidente sau experimente eşuate. Acest program de vară descurajează copiii în încercarea lor de a se plasa constant într-o poziţie competitivă cu cei din jur.

Şcoala de vară Questfield este orientată către măiestrie, fiind asociată cu niveluri mari de motivaţie şi implicare şi promovând învăţarea de dragul învăţării, în timp ce programele şcolare sunt “orientate către performanţă” fiind corelate cu stări de anxietate şi frica de eşec.

EDUCAŢIE ALTERNATIVĂ PENTRU TOŢI

Programul Şcolii noastre de vară este deschis pentru toţi copiii, fie ei interni ai sistemului Questfield sau externi, români sau de altă naţionalitate, mici sau mari. Participanţii la Şcoala noastră de vară revin an de an, aducîndu-şi apoi prietenii, fraţii şi surorile mai mici, nu numai la ediţiile viitoare ale şcolii de vară, ci şi la evenimentele comunităţii din timpul anului şcolar.

OPEN DAY

Vă așteptăm cu drag la evenimentul de deschidere a Școlii de Vară ce va avea loc sâmbătă, 30 iunie, 10:00 – 13:00