fbpx

Mii de oamenii au semnat petiția ”Demisia, Ecaterina Andronescu”. Iată motivele lor

Petiția ”Demisia, Ecaterina Andronescu”, inițiată de grupul civic ”Părinții cer schimbare”, a fost semnată de aproape 3500 de oameni, până la momentul redactării acestui articol. Campania a fost postată pe platforma DECLIC în urmă cu mai puțin de 24 de ore.

Mulți dintre semnatari au scris și motivele din care cred că e timpul ca Ecaterina Andronescu să plece de la Ministerul Educației. Iată câteva dintre ele:

”Am copil în clasa a 8-a. Modul în care a reușit să bulverseze calendarul admiterii la liceu mă face să fiu sigura ca nu s-a schimbat. Nu are capacitatea de a gândi în perspectiva, nu tine cont de realitățile din economie și, foarte grav, nu respecta, sub nicio forma, elevii. Probabil că nu respecta nici cadrele didactice. Dacă stau să analizez tot ce a făcut de câte ori a fost la conducerea acestui minister, ajung la concluzia că este ca un ‘cancer’ pentru învățământ.”

”Avem nevoie de o schimbare pentru că este în joc viitorul copiilor noștri și pentru că ne trebuie un om competent.”

”Țara asta a ajuns unde a ajuns din cauza educației. Doamna ministru e cea care a contribuit cel mai mult la acest lucru. Avem nevoie de copii educați!”

”Nu e venit cu nimic benefic în ceea ce privește sistemul de învățământ! Dimpotrivă a încărcat excesiv programele școlare și a introdus testări aiurea pentru elevi. Nu ar strica sa se documenteze putin despre sistemul de învățământ finlandez !!! Ar putea lua ceva notițe!”

”Pentru schimbarea totală a sistemului de învățământ în interesul copiilor și societății. Nu e cazul sa existe aceleași metode, programe și mentalități ale cadrelor didactice de pe vremea bunicilor copiilor. Iar acest ministru nu dă semnale ca dorește vreun progres.”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.