fbpx

Little London International Academy își deschide cursurile online pentru elevi din școlile publice

Little London International Academy, una dintre cele mai importante școli private din București, oferă gratuit câte două locuri în fiecare clasă din toate ciclurile școlare pentru elevi din  școli publice.

Anunțul făcut de Little London International Academy:

Pandemia de coronavirus ne distanțează fizic, însă Educația ne unește mințile și sufletele. De aceea, deschidem cursurile online desfășurate în LLI Academy către cei care vor să experimenteze educația din școala noastră.
Invitația este adresată tuturor elevilor din școlile publice, al căror program de învățare online le permite participarea la activitățile noastre.
Avem disponibile câte două locuri, în fiecare clasă din toate ciclurile școlare: primar, gimnazial și liceal. Participarea este gratuită și este valabilă pentru tot restul anului școlar.
Copiii care doresc să ia parte la cursurile online LLI Academy trebuie să facă un singur lucru: să ne explice, într-un scurt text sau într-un desen cât mai creativ, de ce sunt interesați de educația online.
Așteptăm textele și desenele la adresa de e-mail luminita.macsim@lliacademy.ro, până duminică, 17 mai.

Luminița Macsim, fondatoarea școlii, a explicat pentru Educație Privată:

”Am gândit inițiativa nostra de a deschide cursurile online către elevi din afara comunității LLI Academy, plecând de la o realitate evidentă, și anume cea legată de faptul că în această perioadă în care și noi, că mulți alții, ne-am concentrat eforturile către elevii din mediile mai puțîn favorizate, i-am uitat pe elevii care, poate, au device-urile necesare, dar, din motive independente de ei, nu mențin un contact direct cu școala. Ne-am gândit să le oferim șansa să se întoarcă, chiar și virtual, la rutină și echilibrul unei învățări organizate. În al doilea rând, comunitatea Little London se caracterizează prin deschidere către diversitate și am considerat că interacțiunea elevilor noștri cu cei externi care li se pot alătura online aduce beneficii de ambele părți. Ne dorim să învățăm unii de la ceilalți, să găsim soluții împreună cu ceilalți și să creăm experiențe de învățare adaptate vremurilor in care elevii noștri se dezvoltă.”