fbpx

Învățătoare bătută de mama unui elev, la o școală din Satu Mare

foto: Facebook / Poliția Română

O învățătoare a fost bătută de mama unui elev în curtea Şcolii Gimnaziale din satul Hrip, comuna Păuleți, județul Satu Mare.

Mama vitregă a elevului a lovit de mai multe ori cadrul didactic, în vârstă de 59 de ani, cu pumnii și palmele, potrivit Presa SM. Poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi, joi, în jurul orei 20.00.

Incidentul a avut loc după ce elevul și-a sunat mama și i-ar fi spus că învățătoarea l-ar fi bătut, însă agresiunea nu a fost confirmată de către directorul unității de învățământ sau de către alte persoane.

Victima a depus plângere penală împotriva agresoarei, concubina tatălui natural al elevului, în vârstă de 26 de ani.

Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare a deschis un dosar penal în acest caz pentru a clarifica întreaga situație.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că femeia, cadru didactic al unităţii de învăţământ respective, în timp ce se afla în faţa şcolii, ar fi primit mai multe lovituri de la o altă femeie”, a informat, vineri, IPJ Satu Mare.

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în acest caz, având în vedere că fapta s-a petrecut în incinta unității de învățământ, potrivit portalului Presa SM.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.