fbpx

Într-o clasă din Brașov, aproape toți elevii sunt premianți

Photo 294107250 © Chun Ju Wu | Dreamstime.com

Într-o clasă de a VIII-a, de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, aproape toți elevii sunt premianți. Zece dintre ei au terminat anul școlar cu media 10.

„O clasă minunată, 32 de elevi în clasă. Nu a fost ușor, toți elevi foarte buni, motivați, foarte ambițioși și competitivi, ceea ce se reflectă și în premiile pe care le-au luat. 10 elevi cu media 10 și aproape toată clasa premiată cu premii, mențiuni. Cu toții își doresc să rămână în Șaguna și să intre la diverse profiluri. Eu sper să-i revăd pe toți”, a declarat diriginta lor, prof. Andreea Bell, pentru Radio România Brașov.

Deși sunt zece elevi cu media 10 în acest an, șefa de promoție care a încheiat gimnaziul cu 10 pe linie este Ilinca Lihaci.

„Inițial, în clasa a 5-a eu nu știam că există premii și premiul întâi. Când am aflat că am luat, în clasa a 5-a, premiul întâi, m-am gândit că dacă am reușit atunci, o să reușesc și în ceilalți ani. A fost un scop pe care mi l-am pus și de care sunt foarte mândră de mine că am reușit să-l ating. În continuare aș vrea pe mate-info, sper la Șaguna. Aici sunt foarte multe tradiții, deși în clasa a 5-a poate nu am avut parte de toate din cauza pandemiei. Sunt o grămadă de activități: Șaguna Fest fiind un exemplu care va începe în curând, echipa școlii, colegii mei au fost la NASA”, a mărturisit Ilinca Lihaci pentru sursa citată.

Elevii claselor a VIII-a vor încheia oficial cursurile în data de 14 iunie. Cursurile festive sunt programate însă în funcție de fiecare școală în parte.

Elevi braşoveni, printre câştigătorii unui concurs organizat de NASA

CN „Andrei Șaguna”, prima școală publică în etapa finală pentru acreditarea de Bacalaureat Internațional

Meditații gratuite pentru elevi prin TeachBV, o platformă creată de elevii de la C.N. Andrei Șaguna

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.