fbpx

Un elev ar fi fost bătut de omul de serviciu în baia școlii

Photo 172513562 © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Un elev de 12 ani ar fi fost bătut de omul de serviciu chiar în baia școlii. Incidentul s-a petrecut la Școala Gimnazială din comuna Dumești, județul Iași.

Elevul se afla la ora de istorie și a cerut voie să meargă la toaletă, moment în care a fost văzut de către omul de serviciu. Bărbatul l-a urmărit până la baie, unde l-a lovit cu pumnii. Omul de serviciu l-a înjurat pe elev înainte de incident, când se afla în parcul de joacă de lângă instituție, pe motivul că trebuia să fie la ore, scrie Bună Ziua Iași.

Mama băiatului acuză că acesta a leșinat din cauza loviturilor pe care le-a primit și că nu a fost lăsat să plece acasă, deși a acuzat o stare de rău. Ana Dorneanu, directorul Școlii Gimnaziale Dumești, a declarat pentru Bună Ziua Iași că, după ce a analizat imaginile de pe camera de supraveghere, nu se confirmă acuzația de leșin.

Elevul a ajuns ulterior la spital. Poliția a pornit o anchetă și a fost întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, iar cercetările continuă în vederea clarificării întregii situații de fapt urmând a fi dispuse măsuri legale. Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei de 12 ani a fost victima unei agresiuni. Polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând că cele sesizate se confirmă. Fiul acesteia în timp ce se afla în incinta unității de învățământ din comuna Dumești pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un bărbat de 61 de ani ar fi fost lovit. La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri minorului ulterior fiind transportat la spital. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, iar cercetările continuă în vederea clarificării întregii situații de fapt urmând a fi dispuse măsuri legale”, a declarat Adina Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iași, pentru Europa FM.

Mama băiatului spune că acesta a mers în sala de clasă după incident, unde a rugat-o pe profesoara de istorie de trei ori să îl lase să plece acasă pentru că se simte rău sau măcar să își sune părinții, însă cadrul didactic nu l-a crezut. Reprezentanții școlii au început și o anchetă internă. 

Profesoară concediată pentru abuz, bullying şi presiuni făcute asupra elevilor pentru a-i plăti meditații

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.