fbpx

International School of Oradea participă la campania umanitară ”Un Paște mai bun”

International School of Oradea (ISO) anunță că va participa la ediția de anul acesta a campaniei ”Un Paște mai bun”, care se va desfășura până la data de 28 aprilie.

”Campania ”Un Paște mai bun” este organizată de Fundația Lumina în colaborare cu Fundația Tuna și ne propunem să ajutăm peste 10000 de familii din România”, precizează ISO.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a ajuta 10 000 de familii din România să se bucure de sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii în valoare de 50 de lei pentru fiecare familie.

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să le ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 50 de lei

De ce să donez?

Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic ar fi, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi.

De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să îi învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși.

Detalii despre campanie și despre felul în care se poate dona, aici.