fbpx

„Era un exemplu AȘA NU”- ISJ Maramureș, despre profesorul care a dansat pe catedră

Sursă imagine: vasiledale.ro

Anchete deschise de conducerea Colegiului Tehnic „C.D. Neniţescu” din Baia Mare și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, după ce un profesor a „sărbătorit”  Săptămâna Altfel. Profesorul de limba engleză a lăsat deoparte inhibiţiile şi a început să danseze pe catedră în faţa elevilor

„Acel incident s-a desfășurat în timpul programului Școala Altfel, colegul domnul profesor a vrut să demonstreze un comportament de tip negativ «așa nu», referitor la unele genuri muzicale, referitor la modul copiilor cum să nu exprime comportamente negative în societate. Nu putem să judecăm pe nimeni. Domnul profesor nu a mai avut abateri disciplinare. Se va întruni o comisie care va ancheta situația, care va întocmi un raport. În urma raportului, o să avem un punct de vedere”, a declarat Andreea Țelman – directorul Colegiului Tehnic „C. D. Nenițescu”, pentru Digi 24.

Și ISJ Maramureș susține că a fost un exercițiu academic. 

„Deja sunt în curs verificările, atât din partea inspectoratului, cât și din partea unității de învățământ. Am înțeles cădomnul profesor, diriginte la clasa respectivă, avea o discuție cu elevii despre muzică și dans și era un exemplu «așa nu», iar copiii gândindu-se să facă ceva hazliu au făcut această înregistrare. Este regretabil, pentru că noi susținem doar comportamente model”, a declarat Ligia Duruș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Maramureș, pentru sursa citată.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.