fbpx

Discuție despre droguri între elevii unui liceu și deținuți de la Penitenciarul Aiud

Deţinuţi de la Penitenciarul Aiud şi-au expus povestea de viaţă în faţa unor elevi ai liceului din oraşul Teiuş, în cadrul unui proiect adresat tinerilor pentru conştientizarea riscurilor în domeniul consumului şi traficului de droguri.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, în parteneriat cu cei ai Liceului Teoretic Teiuş şi ai Penitenciarului Aiud, au realizat un atelier de informare şi conştientizare în cadrul Penitenciarului Aiud, la care au participat psihologi, asistenţi sociali, medici, profesori şi elevi.

„În faţa acestora, persoane private de libertate şi-au expus povestea de viaţă, acesta fiind punctul de plecare al unor dezbateri dintre specialişti şi tineri”, se arată în comunicat.

Activitatea face parte din proiectul local „Alege corect!”, care urmăreşte creşterea nivelului de conştientizare în rândul tinerilor a consecinţelor consumului şi traficului de droguri, precum şi dezvoltarea unor abilităţi de viaţă necesare luării unor decizii informate, corecte şi responsabile în legătură cu problematica drogurilor.

„În faţa acestora, persoane private de libertate şi-au expus povestea de , acesta fiind punctul de plecare al unor   specialişti şi tineri”, se arată în comunicat. „În faţa acestora, persoane private de libertate şi-au expus povestea de viaţă, acesta fiind punctul de plecare al unor dezbateri dintre penitenciarul aiud

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.