fbpx

Copii înghesuiți la mediitații, de profesorul de la clasă. Părinții îl acuză că îi forțează să semneze cereri

foto: opiniedecarei.com

Copii înghesuiți la mediitații contra cost, de profesorul de matematică de la clasă. Părinții îl acuză că îi forțează să semneze cereri „inventate”.

Copiii au ajuns să fie înghesuiți acasă la cadrul didactic, relatează Opinie de Carei, care a publicat o imagine ce ar fi fost surprinsă la domiciliul acestuia. În imagine se pot vedea zece elevi la o singură ședință, înghesuiți ca sardelele la mese aliniate în ceea ce pare a fi holul casei profesorului care predă la Liceul Teoretic Carei.

Profesorul din Carei este acuzat că încearcă să ocolească legea care îi interzice să facă meditaţii contra cost cu elevii de la clasele la care predă. Acesta ar fi distribuit elevilor săi un soi de cereri, spunându-le să le aducă în ziua următoare semnate de părinţi. Elevii care nu au venit cu ele semnate nu au fost primiţi la oră, potrivit Opinie de Carei. Cererea inventată se încheie astfel: „Insist deci foarte mult să îl acceptaţi şi pe copilul meu la ore particulare”.

Într-o înregistrare care a ajuns în posesia portalului din Carei, același profesor poate fi auzit în timp ce folosește un limbaj suburban și le jignește, în faţa elevilor, pe cadrele didactice care l-ar urmări din cauza modului în care „atrage” elevii la meditații. Bărbatul chiar indică în mod explicit cine sunt „oameni de c***”, fiind vorba de trei profesoare de la Liceului Teoretic Carei, care îi sunt colege.

Detalii pe Opinie de Carei.

2 comments

 1. Calin spune:

  Se sesizeaza cineva?
  Oare cand se va putea face putina curatenie printre unele asa-zise cadre didactice?!
  Unii procedeaza ca cel discutat aici, altii terorizeaza copiii, inclusiv in clasele primare, cu obiceiuri comuniste.
  Bani pentru activitati extrascolare, bani pentru meditatii, bani pentru discipline optionale, unde nu se face mare lucru, etc.

 2. Sabin spune:

  Orice pe banii romanilor

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.