fbpx

Instructor de înot de la CS Dinamo, reţinut pentru viol asupra unei fetiţe de şapte ani

Un tânăr de 20 de ani, instructor de înot la clubul Dinamo, a fost reţinut de poliţişti şi procurori pentru că ar fi violat o fetiță de şapte ani.

 

Potrivit News.ro, fapta s-a petrecut în incinta bazinului de înot, în timpul programului. Reprezentanţii CS Dinamo au precizat că au reziliat contractul de activitate sportivă dintre club şi antrenor, fiind predate anchetatorilor imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

 

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, poliţişti de la Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, pentru viol.
”În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, a transmis sursa citată.
Eve ar fi avut loc în inc unui baz de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, a tra sursa citată. Instr înot di

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.