fbpx

Câștigătoarea Vocea României: „De mică mi-au plăcut muzica și ştiinţa.” Fizica medicală, domeniul în care vrea să se specializeze

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea celui mai recent sezon din „Vocea României”, show difuzat de Pro TV, a afirmat că îşi doreşte să continue să cânte, dar vrea şi să profeseze în domeniul fizicii medicale.

„Vocea României mi-a schimbat total viaţa, vreau să mă axez pe muzică, pe compus, pe partea mea creativă, să termin facultatea. De mică mi-au plăcut şi muzica şi ştiinţa. Aş vrea să le fac pe amândouă. Aş vrea să meargă împreună muzica şi fizica medicală“, a spus Alexandra, sâmbătă dimineaţă, la Ştirile Pro TV, potrivit News.ro.

Alexandra Căpitănescu are doar 20 ani şi este studentă la Facultatea de Fizică Medicală.

Întrebată ce va face cu premiul de 100.000 de euro, Alexandra a răspuns: “Am doar 20 de ani şi poate încă nu sunt destul de matură ca să ştiu ce să fac cu atâţia bani, aşa că îi voi ţine la loc sigur“.

 

Alexandra Căpitănescu a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului, după ce a cântat melodia Alone şi a avut un duet cu antrenorul Tudor Chirilă şi cu Adrian Nour.

Ale Că a obţ cele mai m vo din pa pu, după ce a cân mel Al şi a avut un duet cu ant Tu Chi şi cu Adr Nour. cân mel Al şi a avut un duet cu ant Tu Chi şi cu Adr Nour.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.