fbpx

Asociația VeDem Just lansează două concursuri cu premii pentru elevi

Pentru că pe 17 noiembrie este Ziua Educației Juridice, asociația VeDem Just lansează două concursuri.

  • Primul se derulează în perioada 13-17 noiembrie 2023, este numai pentru adolescenți și constă în alcătuirea unor VIDEOCLIPURI pe teme de educație judicică care se postează pe pagina de FB special dedicată, la secțiunea comentarii, AICI. Clipul cu cele mai multe aprecieri va fi premiat!

 

  • Al doilea concurs are loc chiar în data de 17 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00, este pentru toți elevii și constă în rezolvarea unui test KAHOOT cu 17 întrebări tip grilă de educație juridică. Primii trei clasați vor fi premiați!

Detalii suplimentare despre primul dintre cele două concursuri, oferite de VeDem Just: 

Ești adolescent, ai un telefon cu acces la net și o doză de creativitate? Postează în perioada 13-17 noiembrie 2023 un videoclip în secțiunea de comentarii la această postare. Clipul trebuie să exprime, cât mai inventiv și atractiv, ce înseamnă pentru tine educația juridică și de ce este important să fie predată în școlile din România!

📌Condiții de participare:
– Vârsta între 14 și 18 ani;
– LIKE și SHARE acestei postări pe Facebook;
– Adăugă un videoclip cu tema „educația juridică” în secțiunea de comentarii a acestei postări.

 

🎁Cine și ce câștigă?
Pe 17 noiembrie, la ora 12 noaptea, numărăm Like-urile și inimioarele. Persoana al cărei comentariu se bucură de cele mai multe aprecieri are un loc garantat în tabăra de educație juridică de anul viitor organizată de VeDemJust!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.