fbpx

YooLearn – posibilitatea de a avea un venit suplimentar

YooLearn este o platformă educațională lansată recent în România. Această platformă este potrivită pentru orice pasionat al dezvoltării sau perfecționării prin intermediul mediului online. Ca profesor predai orice materie dorești, in condițiile pe care le preferi. Daca ești cursant, pe YooLearn poți studia indiferent de vârstă, orice materie școlară sau activitate recreativa îți dorești.

Această platformă educațională este o oportunitate de neratat pentru profesori, deoarece pe lângă venitul suplimentar generos aduce și o serie de alte avantaje. Printre avantaje putem aminti deschiderea către mii de elevi și faptul că platforma se va ocupa de promovarea ta ca și profesor. De asemenea, platforma este extrem de ușor de utilizat de oriunde, oricând și de pe orice device! Așadar, dacă dorești să afli cum este să fii profesor pe platforma YooLearn, continuă să citești articolul!

 

Cum funcționează platforma de cursuri online?

          Interfața și modul de utilizare al platformei au fost gândite să fie cât mai ușor de utilizat atât de către profesori, cât și de către elevii de orice vârstă. Ca profesor, primul pas în a deveni un membru pe YooLearn este crearea unui cont. Îți faci cont, completezi profilul cu informații despre ceea ce dorești sa predai si aștepți sa fii ales de cursanții interesați. Este atât de simplu!

          Profilul profesorului conține diverse informații care sa ii convingă pe cursanți sa faca alegerea potrivita nevoilor lor. Tariful pentru sesiuni rămâne la latitudinea profesorului. De asemenea, acesta poate alege și modul de predare al ședințelor în funcție de numărul de participanți. Pe YooLearn pot fi urmate atat sesiuni individuale, cat si de grup.

          Un avantaj al platformei este faptul că profesorul va avea posibilitatea de a face schimb de documente cu elevul, de a-i da teme de lucru, evaluări sau simulări. Totul a fost gândit astfel încât schimbul de informații sa fie făcut cat mai ușor.

O comunicare cât mai eficientă și o legătură profesor – elev cât mai strânsă sunt prioritățile părinților atunci când își trimit copiii la meditații. Cei care fac meditații online cu ajutorul platformei YooLearn pot beneficia de aceasta legătură profesor-elev deoarece învățând intr-un mediu mai puțin formal ajuta participanții sa se destindă si sa comunice dezinvolt.

 

YooLearn – posibilitatea de a avea un venit suplimentar

          După cum am menționat și anterior, este nevoie de o serie de documente pe care profesorul trebuie să le încarce pe platformă. Acestea sunt:

 • copie după cartea de identitate
 • antet al extrasului de cont cu IBAN-ul si titularul PFA-ul / SRL-ului
 • copie CUI ( Certificat unic de înregistrare ).

         

Transparența în încasarea banilor este un lucru absolut esențial atunci când vorbim despre cursuri online. Cu YooLearn, oricine poate deveni antreprenor făcând ceea ce îi place în timpul liber. Nu știi cum să îți creezi un PFA / SRL? Stai fără griji! Pe platforma educaționala YooLearn poti face asta, 100% online, cu ajutorul partenerilor nostri de la Solo, care te pot ajuta si cu administrarea acestuia, iar tu vei putea face doar ceea ce conteaza: sa predai si sa incasezi venitul suplimentar in mod legitim si legal.

 

Fă cunoștință cu elevul tău!

          Înainte de a deveni în mod definitiv profesorul unui cursant, profesorul va avea posibilitatea de a-l cunoaște în cadrul unei sesiuni de evaluare, gratuita. Asta pentru ca am decis ca este esențial ca stilul de predare al fiecărui profesor să  fie complementar cu cel de învățare al elevului.

          În această sesiune de evaluare, ca profesor vei putea să:

 • cunoști potențialul elevului
 • cunoști necesitățile elevului și așteptările acestuia
 • stabilești un plan de abordare a problemei
 • stabilești diverse aspecte organizatorice și tot ceea ce ține de cursuri
 • decizi dacă dorești colaborarea cu elevul respectiv.

          În urma acestei sesiuni de evaluare, care este gratuită, există posibilitatea unui refuz atât din parte profesorului, cât și din partea elevului. O bună colaborare pe termen lung și de asemenea, o viziune comună asupra rezolvării problemelor este absolut esențială pentru a atinge succesul. Tocmai din acest motiv noi recomandam ca această ședință inițială să fie ținută de către fiecare profesor în parte.

 

Top 5 motive pentru care să alegi predarea de cursuri online

          Dacă încă ești indecis în legătură cu predarea de cursuri online, iată 5 motive pe care să le iei neapărat în considerare:

 1. Confortul – predarea din confortul casei tale îți va induce o stare de bine și vei fi mult mai relaxat decât ținând cursuri fizice.
 2. Siguranța – comparativ cu orele fizice, aici nu trebuie să iei contact cu nimeni, acest lucru fiind un avantaj atât pentru profesori, cât și pentru cursanți.
 3. Transparența – aici dorim să facem referire la transparența veniturilor. Încasarea tuturor veniturilor provenite prin intermediul acestei platforme sunt 100% sigure si legitime.
 4. Flexibilitatea – programul tău poate fi mai aglomerat în unele zile, iar în altele mai liber. Așadar, fă-ți singur programul în funcție de timpul tău liber. Poți preda chiar și în weekend!
 5. Libertatea – ai libertatea de a preda orice cursuri dorești. Nu trebuie să ai un certificat pentru a preda o materie anume. Este de ajuns un PFA si iti poti impărtăși cunoștințele și secretele, oricare ar fi ele!

 

Profesor online sau trainer – unde te încadrezi?

          Fie că ai niște hobby-uri sau cunoștințe în anumite domenii pe care vrei să le împărtășești și cu alții, platforma educațională YooLearn este ideală pentru tine. De asemenea, dacă ești profesor, nu este obligatoriu să predai lectii online doar materiile pe care le predai și la școală. Prin intermediul acestori cursuri online, ai libertatea de a alege ce materii să predai.

          Așadar, fie că este vorba de cursuri de dezvoltare personală, de yoga, sport, pictură, desen sau muzică, orice este binevenit. Scopul acestei platforme de cursuri online este de a-i pune în legătură pe cei care doresc să predea cu cei care doresc să învețe ceva nou sau să se perfecționeze într-un anumit domeniu.

          Mediul online poate reprezenta o sursă nelimitată de informații la care cursanții au acces. O mare problemă a zilelelor noastre este faptul că utilizatorii nu știu ce să facă și cum să asimileze informațiile găsite pe internet. Astfel, dacă acestea sunt prezentate prin intermediul unui trainer / profesor, asimilarea informațiilor va fi una mult mai eficientă.

 

Cursurile fizice vs. Cursuri LIVE online

          Probabil că primul lucru de care se întreabă un profesor este de ce să aleagă cursurile online în favoarea cursurilor fizice. În primul rând, atunci când un profesor predă cursuri fizice trebuie să aibă în vedere faptul că cei care vor participa la acestea vor fi doar cursanți în apropierea locuintei sale.

          În schimb, dacă vor alege să lucreze în mediul online, acestia vor avea o deschidere către mai mulți cursanți și mult mai multe oportunități. Poate deveni cunoscut ca și profesor la nivel național, așadar cursurile online pot reprezenta o oportunitate de dezvoltare pentru orice dascăl. Elevii vor putea să îl aleagă pe baza descrierii, așadar este esențial ca profesorul să își adauge la profil modul de predare, așteptările de la un cursant, calitățile sale, rezultatele cu care se mândrește, etc.. Astfel, profesorul va fi ales in funcție de necesitățile și dorințele cursantului.

          Opțiunea de a putea ține sesiuni de studiu online in grup este extrem de benefică, deoarece astfel se poate crea o mică comunitate de studenți / elevi  care să se ajute între ei, să se susțină moral și de ce nu, să devină prieteni. Prin intermediul platformei cursanții pot trimite temele de lucru rezolvate, așadar profesorul va putea să le supravegheze constant progresul.

 

Cursurile extra curriculare și importanța lor

          Fie că vorbim despre un simplu curs de desen sau pictură, de yoga sau chiar de cursuri de dezvoltare personală și consiliere in carieră, toate acestea reprezintă niște piloni în dezvoltarea oricărei persoane. Modul în care fiecare își pretrece timpul liber este un lucru extrem de important.

           Anxietatea, emoțiile și stresul pot pune piedici atunci când vine vorba de procesul de învățare. Tocmai din acest motiv, este important ca emoțiile negative să fie diminuate, iar acest lucru se poate face cu ușurință prin intermediul acestor cursuri online recreaționale.

           Așadar, dacă profesorul observă că vreunul din cursanți prezintă astfel de probleme, este chiar recomandat ca acesta să îl îndrepte spre astfel de cursuri care să îl ajute să își depășească obstacolele.

 

Înscrie-te pe platformă și descoperă avantajele de a preda online!

          Dacă încă nu te-ai înscris pe platformă pentru a fi profesor, te invităm să o faci cât mai rapid! Înscrierea este gratuită, ușoară și rapidă. Pentru a deveni profesor trebuie doar să îți introduci datele personale și să încarci documentele necesare, iar YooLearn se va ocupa de restul, activându-ți contul in cel mai scurt timp. Mai apoi, cursanți din întreaga țară pot să aleagă ca tu să le fii profesor.

          Prin intermediul unei platforme educaționale precum YooLearn, beneficiile nu vin doar prin banii câștigați, ci și prin faptul că profesorul poate deveni mai cunoscut sau poate să cunoască foarte mulți oameni noi. Așadar, dacă dorești să predai pe platforma YooLearn vei avea nevoie de:

 • cunostinte solide intr-un anumit domeniu
 • răbdare
 • vocație pentru a preda
 • spirit antreprenorial
 • un laptop / tabletă / telefon
 • conexiune stabilă la internet
 • dorința de a împărtăși cunoștințele tale
 • dorința de a lucra cu si pentru cursanți de toate vârstele.

          Dacă dispui de toate calitatile enumerate anterior, atunci cu siguranță ești un candidat ideal pentru a fi profesor pe platforma YooLearn!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.