fbpx

”Vreau să fiu profesor/profesoară!” – eveniment cu alumni, organizat de UniBuc

Photo 132066461 © Alexandru Arhire | Dreamstime.com

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitatea din București anunță  evenimentul ”Dialog cu Alumni – Vreau să fiu profesor/profesoară!”, destinat studenților de la UB care doresc să urmeze o carieră didactică.

Evenimentul se va desfășura la data de 28 mai în format online. Dezbaterea este organizată de Centrul de Învățare al Universității din București.
” Dacă ești student #UB, îți dorești să fii profesor sau profesoară în sistemul de învățământ preuniversitar și vrei să afli mai multe despre provocările carierei didactice, am organizat pentru tine un eveniment online! Alumni ai Universității din București, acum profesori, se întâlnesc și răspund la întrebările voastre despre cariera didactică. Evenimentul este organizat de Centrul de Învățare al Universității din București, un spațiu pentru activități de învățare și instruire, coaching, consiliere academică și a carierei.
Când❓
📌 28 mai, de la ora 17:45 la 19:00, pe platforma Google Meet.
Detaliile de conectare vor fi comunicate după înscriere.
Pentru a te înscrie la eveniment, completează acest formular⬇️
https://forms.gle/F99Gu4GZEsYDeqSa7
Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să discutăm despre cariera didactica la Dialog cu Alumni – Vreau să fiu profesor/profesoară!”, transmite FPSE.
28 mai, de la ora 17:45 la 19:00, pe pla tf or ma Go ogle Me et. De ta li ile de co nec ta re vor fi comunicate după înscriere.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.