fbpx

Victor Rebengiuc, precizări despre retragere: Nu înseamnă ca nu voi mai urca pe scenă

Marele actor Victor Rebengiuc a revenit cu precizări în legătură cu anunțul că nu va mai accepta un rol nou, după cel al tatălui, din piesa omonimă. 

Rebengiuc spune că va continua să joace în spectacolele în a căror distribuție deja se află.

”Vreau sa fiu înțeles bine. Am spus ultimul rol. Asta nu înseamnă ca gata, nu mă voi mai urca pe scena de acum încolo. Nu. Eu am spus ca nu voi mai accepta un rol nou

Voi juca in continuare in spectacolele ”REGELE MOARE” ți „TATAL” CÂT VOI MAI FI IN STARE SĂ JOC SAU PÂNĂ CÂND DIRECȚIUNILE TEATRELOR.NAȚIONAL ȘI BULANDRA VOR CREDE DE CUVIINȚĂ”, a transmis Rebengiuc.
CONTEXT

Marele actor Victor Rebengiuc a anunțat, în exclusivitate pentru Digi24, care este ultimul rol pe care îl va juca: tatăl din spectacolul cu același nume, pe care îl va interpreta, vara aceasta, la Teatrul Bulandra din Capitală.

Declarația făcută de Victor Rebengiuc pentru Digi24, cu ocazia repetițiilor pentru avanpremiera spectacolului „Tatăl”:

”Am 89 de ani, în curând o să am peste câteva luni 90, nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.