fbpx

Ultimele zile de înscrieri la olimpiada școlară NATURA DINTRE APE

© Sf1nks | Dreamstime.com

Finalul de an școlar aduce copiilor o mulțime de provocări, de la încheieri de medii și evaluări până la serbări și alegerea ținutei pentru banchet. Pe de altă parte, dumneavoastră, părinții, vă străduiți să găsiți locul perfect pentru banchet, cel mai inspirat DJ, fotograful cu cel mai bun echipament și, evident, cadoul potrivit pentru profesori. În așteptarea unei soluții la problemele de mai sus, credem că ar fi o idee excelentă să vă înscrieți pe copii la olimpiada școlară NATURA DINTRE APE.

Acesta este o competiție serioasă, dar și extrem de distractivă, cu premii generoase.

Așa cum sperăm că deja știți, câștigătorii din fiecare clasă, de la a 2-a până la a 7-a, vor fi răsplătiți cu un voucher de 2000 de lei de la eMAG, pe care îl pot folosi pentru achiziționarea unei biciclete. Vicecampionii vor primi un voucher de 1500 de lei de la eMAG, pe care îl pot folosi pentru achiziționarea unei trotinete, iar locul 3 va fi premiat cu un voucher de 1000 de lei, tot de la eMAG, suficient pentru un echipament de sport numai bun de folosit în vacanța de vară.


Toate detaliile despre calendar, modul de desfășurare a concursului și înscriere le găsiți la doar un click distanță, pe site-ul https://brio.ro/naturadintreape.


Nu uitați, mai aveți timp să înscrieți copiii până pe 7 iunie la ora 10:00 am.

Dacă nu am știut cum să ne purtăm cu natura, să înțelegem biodiversitatea și să respectăm mediul înconjurător, poate este momentul potrivit să le oferim copiilor șansa de a învăța aceste lucruri esențiale.

Pentru a înțelege mai bine acest subiect și importanța ecosistemelor, l-am invitat alături de noi pe biologul și exploratorul Alexandru Stermin, care este și Ambasadorul competiției școlare “Natura dintre ape”, organizată de ApaNova în parteneriat cu Educație Privată.

Urmărește aici o secvență din interviu


Interviul în integralitate va putea fi urmărit vineri, 6 iunie, în rubrica NATURA DINTRE APE 2024.


Teste de antrenament pentru competiția școlară NATURA DINTRE APE

Peste ape și prin păduri – O poveste despre habitate de poveste

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.