fbpx

Termenul de înscriere la Conferința Naționale a Comunității ,,Educație pentru Științe” a fost prelungit cu două zile

”Mai aveți la dispoziție două zile pentru a vă înscrie la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale a Comunității ,,Educație pentru Științe”. Am prelungit termenul de înscriere, așa că puteți completa formularele până miercuri, 20 noiembrie, ora 14:00”, anunță organizatorii.

Conferința Națională a Comunității ,,Educație pentru Științe” își propune să furnizeze participanților experiențe valoroase de învățare, de conectare la comunități de bune practici educaționale, de racordare la dezbaterile de actualitate despre pedagogii inovative și consiliere școlară pentru carierele viitorului.

CNCES 2019 pune la dispoziția participanților două tipuri de burse – parțiale și integrale.Verifică website-ul conferinței pentru a vedea ce tip de sprijin financiar poți accesa.

Alătură-te inițiativei noastre de sprijinire și promovare a educației pentru știință. Te vei alătura unei comunități active, creative, dedicată misiunii sale.

Înscrie-te la CNCES 2019 aici: https://cnces.educatiepentrustiinta.ro/ro/inscriere

Conferința se va desfășura pe parcursul a trei zile și va găzdui un număr de 200 de participanţi: majoritatea cadre didactice care predau discipline STEM, profesori consilieri, studenți, universitari preocupaţi de cariera didactică, reprezentanți ai diferitelor organizații ce desfășoară activități de educație non-formală, ai institutelor de cercetare interesați de activități de promovare și comunicare a ştiinţei și decidenți în domeniul politicilor educaționale.

Conferința propune un format bogat de ateliere hands-on, prezentări generale, mese rotunde de dezbateri și de identificare a unor soluții la probleme concrete, prezentări de proiecte și lucrări științifice.

Sunt așteptați să se înscrie profesorii din mediul preuniversitar, profesori consilieri și cadre didactice din mediul universitar. Cei interesați să participe la conferință sunt rugați să completeze formularul de înscriere în perioada 8 – 17 noiembrie. Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Organizatorii pun la dispoziția participanților un număr limitat de burse integrale și parțiale, care constau în sprijin financiar pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare, de cazare și de masă. Pentru informații suplimentare privind procesul de selecție și tipul de sprijin financiar pentru care sunt eligibili participanții pot fi consultate informațiile de pe website-ul dedicat conferinței.

Cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale a Comunității „Educație pentru Științe” este organizată printr-un parteneriat între Universitatea din București, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară – Horia Hulubei, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea Maritimă din Constanța.

http://cnces.educatiepentrustiinta.ro/