fbpx

Primarul din Gura Șuții: Microbuzul școlar era folosit de echipa de fotbal

Realitatea Tv a difuzat, luni seara, un interviu cu primarul din Gura Șuții în care acesta afirmă că în comuna în care o fetiță de 11 ani a fost ucisă pe drumul de la școală exista un microbuz școlar, însă era folosit pentru echipa de fotbal.

”O să îi luăm cu un microbuz școlar pe care îl avem în dotare, dar nu e folosit pentru că era pentru cealaltă școală, dar noi l-am luat înainte, ca să fim asigurați că vom avea cu ce să începem anul școlar. Nu e folosit decât așa, pentru echipa de fotbal”. a declarat primarul Constantin Dinu.

Declarația sa poate fi urmărită aici, începând cu ora de emisie 22:24 a ediției din 23 septembrie:

Jurnalista Marilena Mititelu, gazda emisiunii în care a fost difuzat interviul,  a comentat afirmațiile primarului: ”Aflăm de la primar, după ce am vorbit despre faptul că elevii nu au transport în comun, unde-s microbuzele școlare, cum este posibil să trăim într-o țară membră a Uniunii Europene și totuși primăriile să nu se sinchisească să asigure transport în comun și să nu pună microbuze copiilor, ei bine, a bubuit acum cazul acesta din județul Dâmbovița și aflăm de la primarul localității unde s-a petrecut tragedia cu Adriana, primarul de la Gura Șuții, că elevii au la dispoziție un microbuz școlar, atâîta doar că echipa îl folosește pentru echipa de fotbal”, a spus Marilena Mititelu.

Potrivit unui raport de activitate publicat pe pagina de Facebook Info Gura Șuții, Primăria ar fi achiziționat, într-adevăr, un microbuz școlar, în anul 2015.